Gå til innhold

Hvordan er det best å tine reker som skal spises samme dag?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan gjør du det?

Anonymkode: 8257b...ae9

Skrevet

På kjøkkenbenken i en stor skål. Rører litt forsiktig rundt så det ikke bare er de på toppen som tiner. 

Anonymkode: 72016...81d

Skrevet

I varmt vann

Anonymkode: 53f60...e4c

Skrevet

På avis på benken 

Anonymkode: 44921...4b9

Skrevet

Enten spredt utover på et brett eller lignende på benken eller i vann. Trenger ikke være varmt vann for at de skal tine relativt fort.

 

Anonymkode: b8369...18f

Skrevet

Bruk kaldt vann, så blir de ikke seige.

Ha de i en bolle med kaldt vann, rør litt rundt i de, vannet trekker til seg kulden i dem. Bytt vann et par ganger, kaldt hver gang.

De tiner veldig fort på denne måten.

Anonymkode: 79cb3...6e7

Skrevet

Spre de utover et stekebrett med aluminiumsfolie. 

Anonymkode: f3f86...9a0

Skrevet

Min erfaring er at de blir best om de tiner på rist i en skål. Om jeg har dårlig tid fyller jeg skålen med kaldt vann som jeg heller ut like etter noen ganger. De mister litt saltsmak av det.

Anonymkode: 2f60e...2d1

Skrevet

60 sekunder i varmt vann og rett over i kaldt vann.

Smaket da nykokte.

Anonymkode: 9d405...126

Skrevet

På avispapir. Det er det som er riktig. 

Anonymkode: ff388...b11

Skrevet

Kaldt vann på kjøkkenbenken

Anonymkode: e96e9...147

Skrevet

Om jeg har tid; på avispapir. Om jeg ikke har tid; skål med saltet vann, bytter et par ganger. 

Anonymkode: 949a7...818

Skrevet

På avispapir. 

Anonymkode: 22863...45c

Skrevet

Jeg koker opp vann, har oppi salt, slenger rekene oppi i ca 30 sekunder. Heller de over i en sil og skyller med kaldt vann 

Anonymkode: 2c56d...179

Skrevet

På avispapir 

Anonymkode: c016a...c74

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...