Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #1 Skrevet 19. juni 2023 Hvordan gjør du det? Anonymkode: 8257b...ae9
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #2 Skrevet 19. juni 2023 På kjøkkenbenken i en stor skål. Rører litt forsiktig rundt så det ikke bare er de på toppen som tiner. Anonymkode: 72016...81d
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #4 Skrevet 19. juni 2023 På avis på benken Anonymkode: 44921...4b9
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #5 Skrevet 19. juni 2023 Enten spredt utover på et brett eller lignende på benken eller i vann. Trenger ikke være varmt vann for at de skal tine relativt fort. Anonymkode: b8369...18f
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #6 Skrevet 19. juni 2023 Bruk kaldt vann, så blir de ikke seige. Ha de i en bolle med kaldt vann, rør litt rundt i de, vannet trekker til seg kulden i dem. Bytt vann et par ganger, kaldt hver gang. De tiner veldig fort på denne måten. Anonymkode: 79cb3...6e7
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #7 Skrevet 19. juni 2023 Spre de utover et stekebrett med aluminiumsfolie. Anonymkode: f3f86...9a0
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #8 Skrevet 19. juni 2023 Min erfaring er at de blir best om de tiner på rist i en skål. Om jeg har dårlig tid fyller jeg skålen med kaldt vann som jeg heller ut like etter noen ganger. De mister litt saltsmak av det. Anonymkode: 2f60e...2d1
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #9 Skrevet 19. juni 2023 60 sekunder i varmt vann og rett over i kaldt vann. Smaket da nykokte. Anonymkode: 9d405...126
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #10 Skrevet 19. juni 2023 På avispapir. Det er det som er riktig. Anonymkode: ff388...b11
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #11 Skrevet 19. juni 2023 Kaldt vann på kjøkkenbenken Anonymkode: e96e9...147
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #12 Skrevet 19. juni 2023 Om jeg har tid; på avispapir. Om jeg ikke har tid; skål med saltet vann, bytter et par ganger. Anonymkode: 949a7...818
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #14 Skrevet 19. juni 2023 https://mills.no/mills/slik-tiner-du-reker-raskt/ Anonymkode: 79cb3...6e7
Anonym bruker Skrevet 19. juni 2023 #15 Skrevet 19. juni 2023 Jeg koker opp vann, har oppi salt, slenger rekene oppi i ca 30 sekunder. Heller de over i en sil og skyller med kaldt vann Anonymkode: 2c56d...179
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå