Gå til innhold

Må nok snart bytte ut min Kenwood, men hvilken børe jeg velge tro?


Anbefalte innlegg

Gjærdeig er nok det som lages mest her. 
 

Sjekket best i test, der anbefales Ankarsrum. Er den vrien å sette seg inn i? Ser veldig annerledes ut. Eller har dere noen andre å anbefale? 

Anonymkode: 6f1f0...609

Fortsetter under...

Se på noen youtube videoer av ankarsrum. Jeg digger min. Brukes hele tiden her. 
Den er litt annerledes, fordi man tar først væsken i, deretter mel. Men den elter helt fantastisk og alt kjøres i oppvaskmaskin etterpå. 

Anonymkode: 65a43...b5c

Annonse

Takk for svar dere. Er sånn passe fornøyd med Kenwood, så ingen must å ha den igjen. Bråker som ett uvær, men det kan være pga den er gammel og slitt den jeg har nå. 

Da høres det ut som Ankarsrum ikke er noe dårlig valg. 

Anonymkode: 6f1f0...609

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...