Gå til innhold

Hvilke pålegg har dere hjemme?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Het er det hvitost, skinke og brunost. Kjedelig? 

Anonymkode: 9c56f...7fc

Fortsetter under...

Skrevet

Akkurat nå er det syltetøy, prim, leverpostei, gulost, snikeost, spekeskinke, salami, falukorv og nugatti

Anonymkode: 9323c...0c8

Skrevet

Nei, ikke kjedelig, helt normalt 🙂. Vi har egg, hvis det tels som pålegg 😉, salami, ost , makrell i tomat, kaviar, syltetøy og  Nutella. 6 åringen spiser bare salami for tiden. Pleier å kjøpe skinke til helgen, er bare jeg som spiser det, og jeg spiser skjeldent brødmat i ukedagene. 

Anonymkode: 40b47...2e9

Skrevet

Gulost, brunost, leverpostei, syltetøy, salami og skinke 

Anonymkode: 2b307...495

Skrevet

Gulost, brunost, baconost, salami, leverpostei, spekeskinke, peanøttsmør, prim, kaviar, syltetøy har vi nok alltid. Har i tillegg som regel en eller annet kokt skinke og brie, blåmuggost eller en annen ost. 

Skrevet
Anonym bruker skrev (21 minutter siden):

Akkurat nå er det syltetøy, prim, leverpostei, gulost, snikeost, spekeskinke, salami, falukorv og nugatti

Anonymkode: 9323c...0c8

Snikeost ❤️

Anonymkode: 86731...4c4

Annonse

Skrevet

Hjemmelaget jordbærsyltetøy og fikensyltetøy, nugatti og sjokoladeplater, peanøttsmør, ulike smøreoster, hvit cheddar, Østavind og Jarlsberg, brunost, salami, kalkunskinke, egg og leverpostei. 

Anonymkode: 01442...950

Skrevet
Anonym bruker skrev (22 minutter siden):

Gulost, brunost, leverpostei, syltetøy, salami og skinke 

Anonymkode: 2b307...495

Glemte at det står en nugatti i skapet, den må jeg kanskje kaste, er vel begrenset holdbarhet på sånt.... Etter at eldstesønn flyttet hjemmefra er det ingen som spiser det ;)

 

Anonymkode: 2b307...495

Skrevet

Hm. Det er mye å ramse opp..

Forskjellige typer syltetøy, nugatti, leverpostei og baconost har vi alltid i skapene. Og så har vi som regel ost, skinke, ovnsbakt baconpostei, rekesalat, kalkunpålegg, salami og fårepølse i tillegg. 

Anonymkode: a6f72...d4f

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Hm. Det er mye å ramse opp..

Forskjellige typer syltetøy, nugatti, leverpostei og baconost har vi alltid i skapene. Og så har vi som regel ost, skinke, ovnsbakt baconpostei, rekesalat, kalkunpålegg, salami og fårepølse i tillegg. 

Anonymkode: a6f72...d4f

Glemte brunost og peanøttsmør. 

Anonymkode: a6f72...d4f

Skrevet

Jarlsberg, brunost, leverpostei, skinke, brie, blåmuggost, salami, spekeskinke, fenalår, kaviar, 4-5 sorter med syltetøy og gele, honning og så har jeg en boks med Nøtte i skapet. Den er kun til bruk på lunka, hjemmebakt brød og kun til meg :D.

Skrevet

Norvegia, skinke, smøreost, philadelphia, italiensk salat, skinke, salami, brie, blåmuggost, spekeskinke, div syltetøy og marmelader, makrell i tomat, leverpostei, nugatti og peanøttsmør. 

 

Skrevet

Syltetøy, Norvegia, brunost, ridderost, baconost, taffelost, leverpostei, vossafår, makrell i tomat, egg, nugatti, krydderost og prim.

Anonymkode: 1ca7b...779

Annonse

Skrevet

Brunost, norvegia, gräddost, lagret sveitser eller Jarlsberg, et par sorter syltetøy og honning, kokt skinke, spekeskinke, salami, leverpostei, makrell i tomat, kaviar, kokt egg, peanøttsmør.

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 time siden):

Het er det hvitost, skinke og brunost. Kjedelig? 

Anonymkode: 9c56f...7fc

Du mener gulost. Gulost, hamburgerrygg, italiensk salat, jordbærsyltetøy, salami og smøreost av forskjellige slag. 

Anonymkode: 3ac04...117

Skrevet

De fleste nordmenn har ost, leverpostei og syltetøy. 

Jeg har ikke skjønt greia med syltetøy og leverpostei er gyselig ( unnskyld. Det ser helt jævli ut. Grått smørbart lever? ) Hm 

Så jeg har ost og kylling skåret i skiver. Kjøper ikke annet enn servelat som ser LITT mindre gyselig ut en leverpostei. Servelat et et +pålegg. Godt og billig og smaker sykt godt med majones!

Jeg kjøper ikke kjøttpålegg ellers

 Det lærte jeg eks-mannen min å heller ikke gjøre. Det er sykt dyrt og sykt ekkel smak. Kjøper kjøtt jeg skjærer opp, om det er kalkun eller kylling og skinke. Tusen ganger billigere og tusen ganger bedre på smak. Sunnere og mer drøyt. 

Dette bruker jeg på rundstykker og potetvafler. Iblant grovt brød fordi det er veldig godt, og det er vi nordmenn eksternt flinke på å bruke. De smaker godt fra butikken også- særlig ristet fordi korn er sykt godt ristet! 

Og jeg kom på egg. Kokte egg er veldig godt når jeg først spiser brød. Kokte egg på grovt brød med tomatskiver og eventuellt majones - nam! 

Fra før brukte vi mye frukt på brød. Jordbær, epleskiver og bananskiver. Det er jo godt det også. Sistnevnte best på loff da 🙂

Skrevet

Brunostskiver, gulostskiver, leverpostei, makrell i tomat, påleggsjokolade, hjemmmelaget ripsgele, tubeost, kokt skinke, peanøttsmør, blåbærsyltetøy, hapå, sjokao, majones, frokostsalat.

Anonymkode: ef69a...df6

Skrevet

Egg,baconost,majones, makrell i tomat, kaviar, hvitost,dansk Salami og syltetøy.  Nugatti har vi en gang i blant 

Anonymkode: c3baf...4ad

Skrevet
Anonym bruker skrev (7 minutter siden):

Du mener gulost. Gulost, hamburgerrygg, italiensk salat, jordbærsyltetøy, salami og smøreost av forskjellige slag. 

Anonymkode: 3ac04...117

Nei, det heter hvitost! HVITOST!!! 

Anonymkode: ba0f5...5c5

Skrevet

Hvitost type Jarlsberg, kokt skine, kalkunpålegg, kyllingpålegg, svartpølse, salami, smøreost og grov leverpostei. Syltetøy har vi av og til, men det er bare lov å spise i helgene. 

Anonymkode: b0c7e...512

Skrevet

Oi, mye forskjellig.

Stabburet leverpostei

Mills ovnsbakte leverpostei

Brunost

Skinkeost

Baconost

Gulost

Jarlsberg 

Riddelost

Kokt skinke

Spekeskinke 

Sylteøy: bringebær,  jordbær, stikkelsbær, 2 typer appelsin, eple og blåbær

Spansk salami

4 typer sjokoladepålegg

Italiensk salat

...og sikkert noe jeg har glemt...

 

Skrevet

Akkurat nå. Gulost, brunost, leverpostei, salami, kalkunskinke, kaviar, skinkeost, hjemmelaget skinkepostei, div. syltetøy, peanøttsmør og currysalat. 😊

Anonymkode: dc5d9...20f

Skrevet
Anonym bruker skrev (27 minutter siden):

Du mener gulost. Gulost, hamburgerrygg, italiensk salat, jordbærsyltetøy, salami og smøreost av forskjellige slag. 

Anonymkode: 3ac04...117

Nei det heter hvitost!!

Anonymkode: 2f70e...626

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 time siden):

Het er det hvitost, skinke og brunost. Kjedelig? 

Anonymkode: 9c56f...7fc

Altså, bare det?? Ikke syltetøy engang liksom? Hva har dere i kjøleskapet da? Vi har to kjøleskap da😅

Hvitost norwegia og jarlsberg, siliana, leverpostei, 5 ulike syltetøy, kalkunpølse, servelat, jalspenoskinke, stort sett alle kavli tubeost, spiser mest cheddar og chili, diverse paprika, tomat, agurk, sylteagurk, røkelaks, brie, morrpølse, greddost, spekeskinke, nuggati, som regel alltid ferdig kokte egg, okserull. Kaviar, majones, makrell i tomat, sardiner, 

Det var det jegkom på nå. 

Anonymkode: 26997...b13

Skrevet

Gulost, brunost, nøkkelost, greddost, taffelost, skinkeost, dansk salami, gullsalami, spekeskinke, servelat, kokt skinke, ribberull, makrell i tomat, kaviar, leverpostei, bringebær syltetøy , eplegele, peanøttsmør, nugatti og nøtte

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...