Gå til innhold

Billig taco krydder


Anbefalte innlegg

Skrevet

Prøvde meg på Prima sitt. Pleier å ha Old el paso. Var jammen stor forskjell og ikke noe å skryte av. Tenker jeg holder meg til den jeg pleier. Hva pleier dere bruke? 

 

 

Anonymkode: 49c07...4df

Skrevet

Jeg liker first price sitt tacokrydder, det har mindre salt enn flere av de andre og. Men santa maria sitt er og billig for tida.

Anonymkode: 9232c...57e

Skrevet

Jeg synes Coop sitt er best.

Anonymkode: 52d1d...79a

Skrevet

Lager eget. 

Anonymkode: 2039e...a67

Skrevet

Lager selv :)

Anonymkode: 47bd8...518

Skrevet

Dere som lager selv hva bruker dere??

Anonymkode: 49c07...4df

Skrevet

Lag ditt eget tacokrydder. Det er minst like godt, lettere å variere smakene og du har full kontroll på ingrediensene.

Anonymkode: ca63d...e49

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Dere som lager selv hva bruker dere??

Anonymkode: 49c07...4df

Spisskummen og chilipulver er alltid med. Jeg bruker også hvitløk, paprika, pepper og basilikum. Matprat.no har en fin oppskrift.

Anonymkode: ca63d...e49

Skrevet

IMG_1481.jpeg

Anonymkode: c7a86...b89

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

IMG_1481.jpeg

Anonymkode: c7a86...b89

Men jeg bruker ikke så mye salt som det står i denne oppskriften. Det er rett og slett alt for mye og smaker vondt

Anonymkode: c7a86...b89

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Men jeg bruker ikke så mye salt som det står i denne oppskriften. Det er rett og slett alt for mye og smaker vondt

Anonymkode: c7a86...b89

Hvor mye bruker du av det, er det til en kjøttdeigpakke f.eks?

Anonymkode: 9232c...57e

Skrevet

Jeg lager selv, mye bedre, det smaker godt av krydder og ikke nesten bare salt.  Jeg slenger oppi til det lukter sånn som jeg vil at det skal lukte...  Jeg bruker litt malt koriander (frø), chili flak , hvitløk (noen ganger fersk, men viss jeg er for lat til å kutte, bruker jeg tørka hvitløk på kvern), pepper, godt med paprikapulver, litt timian - kanskje et kryddermål (ikke mer) til 400-600 gram kjøttdeig. Steker, hiver på litt vann, blander godt og lar det surre et kvarters tid eller noe sånn. Gjerne lenger om jeg har tid.  

Jeg har ingen oppskrift, bare mikser i vei til det smaker, og ikke minst lukter sånn som det skal. 

Anonymkode: f0a74...e31

Skrevet
Anonym bruker skrev (7 timer siden):

Jeg lager selv, mye bedre, det smaker godt av krydder og ikke nesten bare salt.  Jeg slenger oppi til det lukter sånn som jeg vil at det skal lukte...  Jeg bruker litt malt koriander (frø), chili flak , hvitløk (noen ganger fersk, men viss jeg er for lat til å kutte, bruker jeg tørka hvitløk på kvern), pepper, godt med paprikapulver, litt timian - kanskje et kryddermål (ikke mer) til 400-600 gram kjøttdeig. Steker, hiver på litt vann, blander godt og lar det surre et kvarters tid eller noe sånn. Gjerne lenger om jeg har tid.  

Jeg har ingen oppskrift, bare mikser i vei til det smaker, og ikke minst lukter sånn som det skal. 

Anonymkode: f0a74...e31

Og spisskummen håper jeg?

Anonymkode: bdaec...139

Skrevet
Anonym bruker skrev (9 timer siden):

Spisskummen og chilipulver er alltid med. Jeg bruker også hvitløk, paprika, pepper og basilikum. Matprat.no har en fin oppskrift.

Anonymkode: ca63d...e49

Basilikum?? Regner med du mente oregano?

Anonymkode: 22014...18a

Skrevet

Lagar sjølv. Kva som endar i glaset kjem an på utvalget i skuffa og hukommelsen min. Men i alle fall mest oregano, spisskummen og paprika, og ulike mengder røkt paprika, cayennepepper, løkpulver, kvitløkspulver, chilipulver og svart pepper. Ikkje salt, fordi det av og til blir brukt saman med med ein pakke kryddermix. Då helst old el paso. Coop sitt krydder er også heilt ok.

Skrevet (endret)

Lager selv. Noen ganger har jeg laget et glass, men som regel går det på slump med ulike krydder. Spisskum, paprika, røkt paprika, oregano, malt chili og salt. Bruker finhakket løk og hvitløk i stede for kryddervariantene. Avslutter med en dæsj worchesetershire og saften fra en halv lime. 

Hvis jeg lager ferdig blanding tar jeg ikke oppi salt, saltet tar jeg oppi under steking og kan tilpasse mengden i forhold til kjøtt. 

Endret av frk Nilsen
Skrevet

Jeg reagerer på den gode Old El Paso sin. Noe tilsetningsstoffer jeg får migrene av. 

Vi bruker nå den røde Santa Maria. 😊

Anonymkode: 4cbc4...e59

Skrevet

Jeg blander også selv, tar like deler paprika, spisskummen og oregano, og hvitløk og chili etter smak og dagsform. Salt må også til, spesielt hvis man bruker kjøttdeig uten tilsatt salt.

Jeg vet ikke om det blir billigere, men jeg har de andre greiene i skapet uansett, så da kan jeg like godt bruke dem før de blir gamle.

Skrevet

Lager selv. Lager en diger porsjon og har på glass

Anonymkode: 9309c...1d9

Skrevet

Vi lager også alltid selv, på slump, omtrent som frk Nilsen sitt over her. Så blir det litt variasjon etter hva slags kjøtt vi har og hvem som lager maten. Aldri koriander når jeg lager, for det liker jeg ikke, mye chili når datter lager  og mye spisskummen når eldste sønn lager. 

Skrevet

Jeg bruker Old El Paso. Synes ikke hjemmelaget smaker nok. 

Anonymkode: 32a52...938

Skrevet

Det beste er faktisk first price sitt. Koster ca 2 kr.

Anonymkode: f281f...a03

Skrevet

Prima sin er en av de beste sånn innholdsmessig. Den inneholder ikke mye salt og smaksforsterkere som de andre "dyrere" merkene gjør. Så klart man kjenner forskjell da når man er vant til tilsetningsstoffene. Går an å venne seg til prima sin. Eller lage egen. Eller fortsette å ta de andre. 

Anonymkode: 5f17d...d80

Skrevet
Anonym bruker skrev (9 timer siden):

Jeg reagerer på den gode Old El Paso sin. Noe tilsetningsstoffer jeg får migrene av. 

Vi bruker nå den røde Santa Maria. 😊

Anonymkode: 4cbc4...e59

Ja den røde er best

Anonymkode: d942d...c8c

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...