Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #1 Skrevet 9. april 2023 Her er det karrisaus med løk, kokte poteter og revet gulrot med eple og lime. 😊 Da jeg var liten fikk jeg fiskeboller i rosa saus. Godt det også. 😅 Anonymkode: 00150...1d3
ReneRene Skrevet 9. april 2023 #2 Skrevet 9. april 2023 Med revne eller kokte gulrøtter, kokte poteter og hvit saus med karri. Noen ganger med bacon til. Og fiskebollene skal være på hermetikkboks og ikke smake noe særlig. Fikk fiskeboller som smakte mer av fisk og det var ikke godt. Det er barnemat som jeg spiser en sjelden gang, og som skal smake som det alltid har gjort.
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #3 Skrevet 9. april 2023 Kokte poteter, hvit saus, råkost og bacon. Anonymkode: b1534...569
tante grusom master of law Skrevet 9. april 2023 #4 Skrevet 9. april 2023 (endret) Tykk hvis saus med litt muskat i. Kokte poteter og revet gulrot. Mann og eldste har på karri også, men jeg og yngste liker det best uten. Endret 9. april 2023 av tante grusom master of law
amandine Skrevet 9. april 2023 #5 Skrevet 9. april 2023 tante grusom master of law skrev (15 minutter siden): Tykk hvis saus med litt muskat i. Kokte poteter og revet gulrot. Mann og eldste har på karri også, men jeg og yngste liker det best uten. Som dette, men sausen må være laget med laken fra fiskebollene og så vil jeg ha reker i til slutt.
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #6 Skrevet 9. april 2023 I hvit karrisaus med gulrøtter i sausen og poteter til - og ketchup på! Anonymkode: cf7b5...ec1
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #7 Skrevet 9. april 2023 Kokte poteter og gulrøtter, hvit saus og karri. Anonymkode: d395f...365
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #8 Skrevet 9. april 2023 Kokte poteter, revne gulrøtter og hvit saus, alltid bacon til og jeg bruker karri på. Som regel spiser jeg denne retten alene da barna ikke synes det er såå godt Anonymkode: 51307...77d
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #9 Skrevet 9. april 2023 En av få matretter jeg ikke spiser, men når jeg var liten hadde vi alltid kokte poteter, hvit saus og raspet gulrot til. Jeg fikk alltid stekte fiskepinner eller fiskekaker til, og smeltet smør, siden jeg aldri har likt fiskeboller i hvit saus. Anonymkode: 13e60...ab5
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #10 Skrevet 9. april 2023 Akkurat fiskeboller tar de andre i familien seg av når jeg ikke er til stede. Skulle jeg være helt nødt, så må det i alle fall serveres med relativt mye bacon. Og saus av krafta i boksen, og melk, selvsagt. Anonymkode: 6f743...d58
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #11 Skrevet 9. april 2023 I hvit saus med karri, og ikke noe «strø karri på sausen på tallerkenen». Karrien MÅ tas i mens smøret til sausen smelter, så det blir en god, aromatisk karrismak av sausen. Det smaker helt annerledes enn å strø på karri etterpå. Og sausen lages selvsagt med laken fea fiskebollene og resten melk. Revne gulrøtter/råkost og kokte poteter til. Ev i samme saus, men blander i frosne erter, lettkokte, ferske gulrøtter og reker i sausen. Serveres i terteskjell. Begge deler klassiske retter fra min barndom og ungdomstid på 70/80/90-tallet. Anonymkode: aa40f...8dd
LillaGorilla♥♥ Skrevet 9. april 2023 #12 Skrevet 9. april 2023 Hvit saus med løk, poteter, bacon og revet gulrot. Uten karri, det liker jeg ikke.
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #13 Skrevet 9. april 2023 Anonym bruker skrev (14 minutter siden): I hvit saus med karri, og ikke noe «strø karri på sausen på tallerkenen». Karrien MÅ tas i mens smøret til sausen smelter, så det blir en god, aromatisk karrismak av sausen. Det smaker helt annerledes enn å strø på karri etterpå. Og sausen lages selvsagt med laken fea fiskebollene og resten melk. Revne gulrøtter/råkost og kokte poteter til. Ev i samme saus, men blander i frosne erter, lettkokte, ferske gulrøtter og reker i sausen. Serveres i terteskjell. Begge deler klassiske retter fra min barndom og ungdomstid på 70/80/90-tallet. Anonymkode: aa40f...8dd Enig med deg, karri må i sausen. Det er nydelig! 😊 Anonymkode: 00150...1d3
sug lut Skrevet 9. april 2023 #14 Skrevet 9. april 2023 amandine skrev (1 time siden): Som dette, men sausen må være laget med laken fra fiskebollene og så vil jeg ha reker i til slutt. Eller bacon. Enig om sausen. Og ikke råkost, men grønne erter.
Himmel og hav Skrevet 9. april 2023 #15 Skrevet 9. april 2023 Poteter, revne gulrøtter, hvit saus med lake i og sprøstekte bacon- eller fleskebiter.
Anonym bruker Skrevet 9. april 2023 #16 Skrevet 9. april 2023 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Her er det karrisaus med løk, kokte poteter og revet gulrot med eple og lime. 😊 Da jeg var liten fikk jeg fiskeboller i rosa saus. Godt det også. 😅 Anonymkode: 00150...1d3 Hva er rosa saus? Anonymkode: d395f...365
Anonym bruker Skrevet 10. april 2023 #17 Skrevet 10. april 2023 Ungen hater karrisaus. Men jeg har smørdampet karrireker. Eller karrierister. Grønne erter og kokt gulrot. Anonymkode: 97b67...8c2
Anonym bruker Skrevet 10. april 2023 #18 Skrevet 10. april 2023 Anonym bruker skrev (9 timer siden): Hva er rosa saus? Anonymkode: d395f...365 Jeg tror mamma hadde ketchup i sausen slik at den ble rosa. Sikkert fordi jeg sa at jeg ikke likte hvit saus. Anonymkode: 00150...1d3
Anonym bruker Skrevet 12. april 2023 #19 Skrevet 12. april 2023 Med tykk hvit saus, laget på lake, melk og muskat. Serveres med kokte erter, gulrøtter, poteter og rødbeter fra glass. Anonymkode: e729d...174
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå