Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #1 Skrevet 15. mars 2023 Jeg fant en oppskrift med båndpasta, og da steker lungemosen sammen med hvitløk og vårløk, og haes over pastaen med litt parmesan. Jeg tenkte å steke bacon og ha over også, så det regner jeg med vil bli helt ok. Hvordan tilbereder dere lungemos ellers? Anonymkode: ecd84...c8c
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #2 Skrevet 15. mars 2023 Gir det ikke til hunden engang. Hva er poenget med så mye god mat som finnes? Anonymkode: b0219...42a
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #3 Skrevet 15. mars 2023 Spiserfolk fortsatt det? Anonymkode: 7ba86...19d
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #4 Skrevet 15. mars 2023 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Gir det ikke til hunden engang. Hva er poenget med så mye god mat som finnes? Anonymkode: b0219...42a Har fått to kg og vil bruke det. Jeg ser ikke hvorfor det er verre enn noe annet men jeg er interessert i å diskutere det i tråden. Anonymkode: ecd84...c8c
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #5 Skrevet 15. mars 2023 Jeg er *ikke interessert i å diskutere det i tråden, skulle det stå. Hi Anonymkode: ecd84...c8c
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #6 Skrevet 15. mars 2023 Steker den og blander sammen med oppdelte kokte (helst melne) poteter. Kålrot, syltet rødbete og evt smeltet smør ved siden av. Anonymkode: b72e1...84f
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #7 Skrevet 15. mars 2023 Serverer den med poteter som vi moser inn og ertepuré til. Alle her elsker det. Anonymkode: 07115...c65
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #8 Skrevet 15. mars 2023 Spiser den (blander den på tallerken) med kokte poteter og kokte gulrøtter, med tyttebær til. Synd det ikke er «normal» kost lenger. Jeg har glemt det litt, men kjøper det innimellom ☺️ Anonymkode: 1969f...9cb
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #10 Skrevet 15. mars 2023 Takk for svar hittil. Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Spiser den (blander den på tallerken) med kokte poteter og kokte gulrøtter, med tyttebær til. Synd det ikke er «normal» kost lenger. Jeg har glemt det litt, men kjøper det innimellom ☺️ Anonymkode: 1969f...9cb Jeg må tilstå at jeg aldri har kjøpt det, men det kommer av at jeg ikke har vært vant til det. Syns ikke det virker noe verre enn noe annet, og gleder meg til å både tilberede og eksperimentere med det. Trenger noen tips til å starte med. Anonymkode: ecd84...c8c
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #11 Skrevet 15. mars 2023 Anonym bruker skrev (48 minutter siden): Takk for svar hittil. Jeg må tilstå at jeg aldri har kjøpt det, men det kommer av at jeg ikke har vært vant til det. Syns ikke det virker noe verre enn noe annet, og gleder meg til å både tilberede og eksperimentere med det. Trenger noen tips til å starte med. Anonymkode: ecd84...c8c Jeg er heller ikke vant med det fra tidligere, men jeg fikk det en gang hos ei venninne og huska jeg syns det var skikkelig godt. Så jeg kjøpte det noen ganger som voksen, før jeg fikk barn. Har kanskje spist det sånn 5 ganger i mitt liv Anonymkode: 1969f...9cb
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #12 Skrevet 15. mars 2023 Hvordan spiser dere lungemos? Med munnen. Anonymkode: 4fdbe...611
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #13 Skrevet 15. mars 2023 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Hvordan spiser dere lungemos? Med munnen. Anonymkode: 4fdbe...611 Det var ikke litt gøy engang. Anonymkode: e365b...f5e
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #14 Skrevet 15. mars 2023 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Det var ikke litt gøy engang. Anonymkode: e365b...f5e Det er fra Pippi Langstrømpe. Hun ble spurt om hun spiser med fingrene eller med bestikk, hvorpå hun svarte at hun spiser med munnen. Men du har helt rett, Astrid Lindgren eier jo ikke sans for humor. Anonymkode: 4fdbe...611
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #15 Skrevet 15. mars 2023 Med poteter. Potetene kokes, skrelles og moses. Lingemosen varmes i en kjele, smeltes og blandes inn med potetene. Anonymkode: a03b2...bb1
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #16 Skrevet 15. mars 2023 Hver sin smak. 🤢 Anonymkode: 88800...bfe
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #17 Skrevet 15. mars 2023 Herregud enkelte…. Spiser gjerne musklene til dyr, blodårene i musklene også, og gjerne fettet, men lungene…. Anonymkode: 0f787...961
("ᴥ")trollmor.og.♪♫♫trollunge Skrevet 15. mars 2023 #18 Skrevet 15. mars 2023 Stekt i pannen med mandelpoteter til😊 helt nyyyydelig😋😋😋
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #19 Skrevet 15. mars 2023 Husker vi hadde kokte poteter og sylteagurk til, må jo ha hatt andre grønnsaker også, men det husker jeg ikke. Sikkert 30 år siden jeg spiste det sist.... Lurer på om mann og barn hadde likt det 🤔 Anonymkode: 51c52...b1c
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #20 Skrevet 15. mars 2023 Aldri spist det selv, det frister ikke. Men jeg husker at stefaren min var glad i lungemos og han pleide å spise det sammen med kokte poteter eller potetmos. Anonymkode: 18d3b...f64
Anonym bruker Skrevet 15. mars 2023 #21 Skrevet 15. mars 2023 Off, det høres så ekkelt ut at jeg orker ikke å google en gang hvordan det ser ut🫣 og jeg er i 40 årene, men har aldri sett, smakt eller kjent noen som har servert det i oppveksten d det sikkert var mer vanlig enn nå. Men det er sikkert forskjell på by og bygd😊 Anonymkode: 2ec8d...edb
FruGa Skrevet 15. mars 2023 #22 Skrevet 15. mars 2023 Jeg pleide å spise det oppå kokte poteter som jeg knuste med gaffel. Har ikke spist det siden jeg var barn, men likte det godt
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå