Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #1 Skrevet 3. mars 2023 En av barna i klassen til gutten vår er laktoseintollerant, går det an å bytte ut smeltet smør som skal være i en sjokoladekake med mais- eller rapsolje? Anonymkode: d62c9...f4f
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #2 Skrevet 3. mars 2023 Ja det kan du selvsagt. Anonymkode: 417e6...26b
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #3 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (4 minutter siden): Ja det kan du selvsagt. Anonymkode: 417e6...26b Tusen takk, var redd det kom til å smake ille HI Anonymkode: d62c9...f4f
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #4 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (12 minutter siden): Tusen takk, var redd det kom til å smake ille HI Anonymkode: d62c9...f4f Det vil det ikke gjøre. Kaken kan tvert om bli mer saftig 🙂 Anonymkode: 417e6...26b
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #5 Skrevet 3. mars 2023 Ellers finnes det også laktosefritt smør eller melkefri margarin. Anonymkode: 259fe...c08
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #6 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (6 minutter siden): Ellers finnes det også laktosefritt smør eller melkefri margarin. Anonymkode: 259fe...c08 Må bake i kveld, og er langt til butikken, har olje Anonymkode: d62c9...f4f
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #7 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Må bake i kveld, og er langt til butikken, har olje Anonymkode: d62c9...f4f Olje er er godt valg, du vil ikke angre. Bruk en smaksfri olje, bare. Ikke den dyre extra virgin olivenoljen.. Anonymkode: 8ff82...032
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #8 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Olje er er godt valg, du vil ikke angre. Bruk en smaksfri olje, bare. Ikke den dyre extra virgin olivenoljen.. Anonymkode: 8ff82...032 Hun spør om det går an å bruke mais eller rapsolje. Anonymkode: 417e6...26b
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #9 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (5 minutter siden): Hun spør om det går an å bruke mais eller rapsolje. Anonymkode: 417e6...26b Og det gjør det. Anonymkode: 8ff82...032
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #10 Skrevet 3. mars 2023 Det kommer litt an på oppskriften. Fettet gir konsistens. Det kan bli annerledes med olje enn med smør. Sån sett er det enklere med margarin. Anonymkode: d0eba...2ad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå