Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #1 Skrevet 3. mars 2023 Som også barna liker Anonymkode: 6022f...b26
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #2 Skrevet 3. mars 2023 Tacochips i bunn, krydret kjøttdeig og brune bønner jevnt fordelt, deretter paprika, mais, rødløk, purreløk, før ost, gjerne to-tre ulike typer, på toppen. Kjøttdeigen stekes så "tørr" at det ikke renner og gjør chipsen seig. Stekes så osten blir brunlig/krønsjy. Serveres med salsa, rømme, dipcheese og guakamole. Anonymkode: c7716...938
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #3 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (29 minutter siden): Tacochips i bunn, krydret kjøttdeig og brune bønner jevnt fordelt, deretter paprika, mais, rødløk, purreløk, før ost, gjerne to-tre ulike typer, på toppen. Kjøttdeigen stekes så "tørr" at det ikke renner og gjør chipsen seig. Stekes så osten blir brunlig/krønsjy. Serveres med salsa, rømme, dipcheese og guakamole. Anonymkode: c7716...938 Steker du rødløken og maisen sammen med kjøttdeigen? Anonymkode: 6022f...b26
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #4 Skrevet 3. mars 2023 Steker karbonadedeig og blander den med et glass salsa og krydder og legger den i bunnen av en ildfast form. Tortillachips og ost på toppen, da blir de ikke soggy, og gratinerer. Serverer med en salat, guacamole, rømme, mer salsa og cheddarsaus. Anonymkode: a3da2...eff
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #5 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (13 minutter siden): Steker karbonadedeig og blander den med et glass salsa og krydder og legger den i bunnen av en ildfast form. Tortillachips og ost på toppen, da blir de ikke soggy, og gratinerer. Serverer med en salat, guacamole, rømme, mer salsa og cheddarsaus. Anonymkode: a3da2...eff Lager du cheddarsausen selv? Anonymkode: 6022f...b26
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #6 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (58 minutter siden): Lager du cheddarsausen selv? Anonymkode: 6022f...b26 Ja, en veldig enkel og supergod en: 2 dl creme fraiche, 2 dl revet cheddar, 1/2 terning kjøttbuljong. Varmes under omrøring. Anonymkode: a3da2...eff
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #7 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (1 time siden): Steker du rødløken og maisen sammen med kjøttdeigen? Anonymkode: 6022f...b26 Nei, strør det oppå kjøttdeig og bønner. Anonymkode: c7716...938
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #8 Skrevet 3. mars 2023 Nachos i bunnen. Tavokrydret kjøttdeig oppå. Ost på toppen og gratinerer. Serverer med salat, rømme og salsa, så tar alle det de ønsker. Anonymkode: c9561...e2b
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #9 Skrevet 3. mars 2023 Anonym bruker skrev (4 timer siden): Steker karbonadedeig og blander den med et glass salsa og krydder og legger den i bunnen av en ildfast form. Tortillachips og ost på toppen, da blir de ikke soggy, og gratinerer. Serverer med en salat, guacamole, rømme, mer salsa og cheddarsaus. Anonymkode: a3da2...eff Veldig lurt med kjøttet i bunnen! Hater myke chips Anonymkode: bc101...3f3
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #10 Skrevet 3. mars 2023 Blander ikke. Steker kjøttet i panne og chips i ovnen, alle mekker selv ved bordet. Serverer med salat, paprika, tomat, løk, mais, ost, rømme og saus. Guacamole er jeg alene om å lile, så det blir sjeldent Anonymkode: e78c0...a89
Anonym bruker Skrevet 3. mars 2023 #11 Skrevet 3. mars 2023 Krydrer og steker kjøttdeig har i litt vann og lar det steke/koke seg tørr. Hiver chips i en ildfast form, har i paprika og rødløk, strør godt med ost over og lar det stå i ovnen til osten har akkurat smeltet. Serverer salat, mais, agurk og tomater (oppkuttet) og ev andre grønnsaker og taco-saus/salsa og ostesaus (på boks) ved siden av. Har ofte nachos når vi har hatt taco dagen før, flott restemiddag. Anonymkode: 818db...8e9
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå