Gå til innhold

Lasagne, montere dagen før steking?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg lage lasagne dagen før den skal serveres, bare steke den dagen etter?

Sånn at den blir nystekt serveringsdagen?

Anonymkode: 08103...437

Fortsetter under...

Skrevet

Takl!

Går det fint med fiskegrateng også? Liker det best nystekt, men tar så lang tid å lage at jeg rekker det ikke på en hverdag. 

Anonymkode: 08103...437

Skrevet

Det hår, men stekingen tar mye lengre tid når du må varme opp fra kjølewskapstemperatur enn når du setter den allerede varme lasagne i ovnen.

Anonymkode: cbbcb...158

Gjest NotNaomi
Skrevet
Anonym bruker skrev (27 minutter siden):

Takl!

Går det fint med fiskegrateng også? Liker det best nystekt, men tar så lang tid å lage at jeg rekker det ikke på en hverdag. 

Anonymkode: 08103...437

Ja 🙂 det går helt fint i kjøleskap. 

Skrevet

Det går helt fint med begge deler! Spesielt lasagnen - den får "satt seg", trenger kortere steketid!

Annonse

Skrevet

Jeg ville heller laget tomatsausen og ostesausen kvelden før. Neste sag ville jeg varmer opp de to sausene før jeg monterte og stekte lasagnen. 

Skrevet

Det er ikke noe problem. Det går fint med begge deler. Jeg gjør det ofte både med fiskegrateng og lasagne.

Anonymkode: 2328f...f7d

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...