Anonym bruker Skrevet 23. februar 2023 #1 Skrevet 23. februar 2023 Kan jeg lage lasagne dagen før den skal serveres, bare steke den dagen etter? Sånn at den blir nystekt serveringsdagen? Anonymkode: 08103...437
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2023 #3 Skrevet 23. februar 2023 Takl! Går det fint med fiskegrateng også? Liker det best nystekt, men tar så lang tid å lage at jeg rekker det ikke på en hverdag. Anonymkode: 08103...437
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2023 #4 Skrevet 23. februar 2023 Det hår, men stekingen tar mye lengre tid når du må varme opp fra kjølewskapstemperatur enn når du setter den allerede varme lasagne i ovnen. Anonymkode: cbbcb...158
Gjest NotNaomi Skrevet 23. februar 2023 #5 Skrevet 23. februar 2023 Anonym bruker skrev (27 minutter siden): Takl! Går det fint med fiskegrateng også? Liker det best nystekt, men tar så lang tid å lage at jeg rekker det ikke på en hverdag. Anonymkode: 08103...437 Ja 🙂 det går helt fint i kjøleskap.
Mrs Remington Skrevet 23. februar 2023 #6 Skrevet 23. februar 2023 Det går helt fint med begge deler! Spesielt lasagnen - den får "satt seg", trenger kortere steketid!
Moosh Skrevet 24. februar 2023 #7 Skrevet 24. februar 2023 Jeg ville heller laget tomatsausen og ostesausen kvelden før. Neste sag ville jeg varmer opp de to sausene før jeg monterte og stekte lasagnen.
Anonym bruker Skrevet 24. februar 2023 #8 Skrevet 24. februar 2023 Det er ikke noe problem. Det går fint med begge deler. Jeg gjør det ofte både med fiskegrateng og lasagne. Anonymkode: 2328f...f7d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå