Anonym bruker Skrevet 25. januar 2023 #26 Skrevet 25. januar 2023 Kalvebrissel, safran og trøffel. Anonymkode: 4b4bd...25d
Himmel og hav Skrevet 25. januar 2023 #27 Skrevet 25. januar 2023 Henger meg på trøffel. Det smaker jord. Ellers kan jeg også styre min begeistring for alt som har geitemelk i seg.
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2023 #28 Skrevet 25. januar 2023 Dill, løk, purre og selleri. Anonymkode: db9a9...62d
Plutselig_gravid Skrevet 25. januar 2023 #29 Skrevet 25. januar 2023 Jeg eeeeelsker fetaost. Det trodde jeg i hvert fall helt til jeg heiv meg over en matrett i Hellas med ekte fetaost. Det smaker rett og slett lukten av oppkast. Holder meg til Apetina marinert fetaost.
HeiteH Skrevet 25. januar 2023 #30 Skrevet 25. januar 2023 Jeg liker alt dere nevner. Kommer bare på èn ting som ødelegger alt, nemlig sukat.
Storebror & Lillebror Skrevet 25. januar 2023 #31 Skrevet 25. januar 2023 HeiteH skrev (13 minutter siden): Jeg liker alt dere nevner. Kommer bare på èn ting som ødelegger alt, nemlig sukat. Haha, helt enig!
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2023 #33 Skrevet 25. januar 2023 Selleri, spisskummen, ruccola salat. Smaker gress. Anonymkode: cae02...1eb
frk Nilsen Skrevet 25. januar 2023 #34 Skrevet 25. januar 2023 (endret) Trøfler, østers (snørr med saltvannssmak), rosiner, safran. Endret 25. januar 2023 av frk Nilsen
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2023 #35 Skrevet 25. januar 2023 HeiteH skrev (34 minutter siden): Jeg liker alt dere nevner. Kommer bare på èn ting som ødelegger alt, nemlig sukat. Sukat er skrekk. Anonymkode: 3b1e7...c05
☆☆☆ Skrevet 25. januar 2023 #36 Skrevet 25. januar 2023 HeiteH skrev (2 timer siden): Jeg liker alt dere nevner. Kommer bare på èn ting som ødelegger alt, nemlig sukat. Sukat i gjærbakst er satans verk.
Anonym bruker Skrevet 25. januar 2023 #37 Skrevet 25. januar 2023 Liker fersk koriander, men fordrar ikke tørker. Trøffel smaker ikke godt! Og tørket basilikum er vondt! Samme med spisskummen. Har forsøkt å lukke disse tingene i mange mange år, men jeg får det ikke til. Spiser vegetar, så dette er noe som blir mye brukt i ulike oppskrifter (ikke trøffel). Anonymkode: 2cb59...e35
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2023 #38 Skrevet 26. januar 2023 Anonym bruker skrev (9 timer siden): Sukat er skrekk. Anonymkode: 3b1e7...c05 Jeg liker sukat i julebakst, av alle ting 🙈 Men har registret at jeg er i mindretall der. Anonymkode: 9c13a...35a
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2023 #40 Skrevet 26. januar 2023 Koriander, østers(konsistens som snørr). Oliven , så ser jeg er ganske lik med dere andre.😅merkelig at disse tingene brukes mye, også er det tydelig så mange som ikke liker det🧐 Anonymkode: f35cc...989
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2023 #41 Skrevet 26. januar 2023 Veldig mye av det dere andre ramser opp. Koriander, oliven, trøfler osv., og i tillegg rosmarin. Snakk om å ødelegge godt kjøtt da, når man gnir det inn med rosmarin *grøsse*. Anonymkode: 0c632...946
smurfis Skrevet 26. januar 2023 #42 Skrevet 26. januar 2023 Anonym bruker skrev (21 timer siden): Enig, ikke minst så sinnsykt dyrt. Østers også, blir rett og slett kvalm av konsistens og smak 🤮 Anonymkode: 9c13a...35a Østers skjønner jeg meg ikke på i det hele tatt😅 En slurk med seigt havvann
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 26. januar 2023 #44 Skrevet 26. januar 2023 Safran, det smaker så ille.
tante grusom master of law Skrevet 26. januar 2023 #45 Skrevet 26. januar 2023 (endret) Hiver meg på ruccola - synes det smaker som løvetann, skikkelig bittert eller besk. Endret 26. januar 2023 av tante grusom master of law
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2023 #46 Skrevet 26. januar 2023 Trøffel! Jeg fikk det servert som en forrett på en restaurant med Michelenstjerne en gang i utlandet... gudbedre det smakte det samme som oppkast lukter! Anonymkode: 02868...75d
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2023 #47 Skrevet 26. januar 2023 Litt på siden, men kan trøffel være likt koriander mtp at noen elsker det mens andre syns det smaker jord? At det er noe genetisk? Datteren min elsker trøffel og velger det når hun kan. Det siste i kjøleskapet er smøreost med trøffelsmak. Anonymkode: 0fc00...2dd
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2023 #48 Skrevet 26. januar 2023 Det er masse populære ting jeg ikke liker, eller som jeg ikke synes er godt eller har lyst til å smake på. Fersk koriander smaker såpe (jeg er en av dem som synes det), blåmuggost kan til nød gå i en ostesaus viss det ikke er for mye av dem. Oliven er virkelig usmakelig, Østers har jeg aldri spist, og kommer ikke til å spise det heller. Det byr meg rett og slett i mot. Trøffel smaker jord, så om jeg har sjans så lar jeg være å spise det. Sylteagurk og det meste andre som er syltet. Bortsett fra det jeg sylter selv. Jeg liker smaken av fetaost, men synes konsistensen er ekkel. Safran kan jeg ikke se at setter god smak på noe som helst, men jeg spiser det om jeg får det. (Selv om jeg gjerne tenker at f.eks Lussekattene hadde vært mye bedre uten) Og ja, denne hersens rømmen eller yoghurten som absolutt skal oppå forskjellig mat. Fælt. Kan gjerne ha det i varm mat, og kan ha litt i dressinger for å gjøre majonesen litt lettere, men ikke "naturell" oppå mat. Gud, nå høres jeg fryktelig sær ut, ser jeg. Og det er jeg vel også. Men jeg kan trøste dere med at jeg egentlig spiser variert og mye "spennende" mat. Må bare holde meg unna disse tingene. Det er heldigvis masse annet å velge mellom. Anonymkode: fda47...b6b
Superdolly Skrevet 26. januar 2023 #49 Skrevet 26. januar 2023 Mye! Trøffel. Det smaker jord. Østers. Hvorfor er det liksom så fantastisk? Russisk kaviar. Makan til stusslige greier. MEN jeg liker sukat. Det må være sukat i julekake!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå