Gå til innhold

Kjøtt som er opptil 12 år gammel kan brukes til pølser i Danmark


Anbefalte innlegg

Whaaat sier jeg bare, lurer på om det kan det i Norge og.
 

Kurt Skare, som eier slakteriet, sier til Fødevarewatch at kjøtt som er opptil 12 år gammelt kan brukes til pølser.

https://borsen.dagbladet.no/studio/borsenstudio/608?post=119877

Anonymkode: 78ad7...b47

Fortsetter under...

Kommer an på hva slags kjøtt og hvor kaldt det er lagret. Magert kjøtt, f.eks. elg, lagret -18 eller kaldere, kan lagres i 20 år og fortsatt være like godt. Dess mer fett, dess kortere lagringstid før fettet blir harskt og gir kjøttet dårlig smak. Hva slags kjøtt det er snakk om her, vet jeg ikke. 

Anonymkode: 37e9f...399

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...