Gå til innhold

Hvordan få den gode fyldige konsistensen på fløten i fløtegratinerte poteter?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg får det faktisk best til når jeg bruker h-melk i stedet, ev. litt kremfløte i tillegg, og koket i pannen ca. 10 min før jeg har over i ildfast form og gratinerer med ost på. Fordelen er i tillegg at man kan smake den godt til også.

Anonymkode: de12a...763

Musemor med tre søte små skrev (6 minutter siden):

Regner med at du har ost på toppen.
Bland også ost inni sammen med fløten og poteten.

Ja, det gjør jeg. Det blir alltid vellykket.

Anonymkode: b1ded...a29

Annonse

Anonym bruker skrev (59 minutter siden):

Føler ofte fløyen blir så «vassen» når jeg lager det. Vil ha den fyldig og god fløte som «klistrer» seg rundt potetskivene😊

Anonymkode: ccfe0...937

Bruk kremfløte, ikke matfløte.

Anonymkode: acb7f...fb7

Anonym bruker skrev (59 minutter siden):

Bruk kremfløte, ikke matfløte.

Anonymkode: acb7f...fb7

Enig, matfløte er helt ubrukelig!

Hvorfor retten blir vassen  er umulig å besvare, med mindre du forteller hva du gjør når du lager det. Mest sannsynlig har du ikke tilstrekkelig steketid.

Har aldri blitt vassent her, så lurer litt på hvordan du gjør det?

Varm opp skivene i fløten før du heller det i ildfast form, ost på toppen. Ikke nødvendig med ost i fløten. Men pass på at du ikke bruker for mye fløte. 

Anonymkode: e0261...b87

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...