Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #1 Skrevet 29. desember 2022 Eller har dere også gulrot i? (Pluss smør, fløte og salt og pepper.) Anonymkode: 5d0c5...cfc
Himmel og hav Skrevet 29. desember 2022 #2 Skrevet 29. desember 2022 Jeg har bare kålrabi og kanskje ei potet eller to for konsistensen.
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #3 Skrevet 29. desember 2022 Ett par gulrøtter, ett par poteter, ekte meierismør og fløte 😋 Anonymkode: 7fe24...001
☆☆☆ Skrevet 29. desember 2022 #4 Skrevet 29. desember 2022 Kålrabi, gulrot, potet, smør, fløte og sø frå ribbekjelen.
frk Nilsen Skrevet 29. desember 2022 #5 Skrevet 29. desember 2022 Kålrabi, litt gulrot, litt sellerirot og potet. Smør, salt, pepper, muskat og en skvett fløte.
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #6 Skrevet 29. desember 2022 Jeg er den eneste i familien som liker kålrabistappe, så da lagde jeg heller potetstappe som alle liker. Skar opp bakepoteter i biter, kokte møre, moste med masse smør, litt salt og en liten dæsj melk. Namm Passet helt fint til pinnekjøtt 😊 Anonymkode: 80c36...f55
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #7 Skrevet 29. desember 2022 Bruker kålrot, to poteter pr. kålrot, litt smør, fløte og ribbefett, og smaker til med pepper og salt. Anonymkode: 458df...630
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #8 Skrevet 29. desember 2022 En potet og en gulrot pr kålrot. Forrige dagen hadde jeg da 3 kålrot, 3 gulrot og 3 potet. Anonymkode: 50012...a24
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #9 Skrevet 29. desember 2022 Jeg lager denne https://www.nrk.no/mat/kalrotstappe-med-rista-pepper-1.13286929 Blir alltid en vinner 👍 Anonymkode: 33183...e92
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #10 Skrevet 29. desember 2022 Jeg selger med en potet og en gulrot, gulrot mest for fargen egentlig, syns det blir litt grått uten. Anonymkode: 8a339...aa7
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2022 #11 Skrevet 29. desember 2022 Jeg bruker alltid kålrot, gulrot og pepper. Utover det varierer jeg med potet eller uten potet, kjøttkraft hvis jeg har det, og smør/ melk/ fløte Anonymkode: 6829d...ace
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå