Gå til innhold

Juleskinke til middag, noen tips?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en juleskinke, tenkte å kutte den opp og ha den varmt til middag. Noen som har tips til hvordan servere og hva ha til? Hva er godt til varm juleskinke? Jeg har ikke brukt juleskinke på mange år, så jeg skulle gjerne hatt litt inspirasjon.

Anonymkode: dc9b5...a68

Skrevet

Stuede poteter? Poteter med hvit saus. DET er godt det! 

Anonymkode: d235e...dc6

Skrevet

Må ha asparges til juleskinke.

Anonymkode: cc6a5...4e1

Skrevet

Waldorf? 

Anonymkode: 64086...eaf

Skrevet

Glaserte aspargesbønner sammen med gulerøtter, rosenkål (delte), pistasjnøtter og valnøtter med revet sitronskall på er en høydare. 

Så passer det perfekt med rødkål til.  

Skrevet
Anonym bruker skrev (42 minutter siden):

Waldorf? 

Anonymkode: 64086...eaf

Passer ikke til varm skinke nei. Men godt til kald skinke.

Anonymkode: 83df4...58b

Skrevet

Jeg bruker alltid fløtegratinerte poteter, rødkål, surkål, svisker og en lys brun saus med fløte i. I tillegg en skål med Maarud salt potetgull. Veldig godt! 

Anonymkode: 0af55...9ff

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Jeg bruker alltid fløtegratinerte poteter, rødkål, surkål, svisker og en lys brun saus med fløte i. I tillegg en skål med Maarud salt potetgull. Veldig godt! 

Anonymkode: 0af55...9ff

Og grønnsaker (viltblanding)

Anonymkode: 0af55...9ff

Skrevet

Kålrotstappe er godt til varm skinke som er røkt, for juleskinka er vel røkt er den ikke?

Anonymkode: 6407e...671

Skrevet

Kålrotstappe eller annen rotmos og tomatsaus.  Vet det høres rart ut, men er veldig godt 

Anonymkode: 86ab0...be4

Skrevet

Poteter, brunsaus og grønnsaker. 

Anonymkode: 9dd2a...6e7

Skrevet

Jeg fløtegratinerer hele skinka i ildfast form. Gjør slik:

Skjær den i skiver og legg i formen. Legg blomkålbuketter rundt omkring og oppå den. Evt noen erter. Hell fløtesausen over. Dryss på ost eller smuler. La den steke i ovnen til grønnsakene er møre. Serveres med mandelpoteter.

Anonymkode: deccc...77d

Skrevet

Sennepsgriljere den! 

Skrevet
Anonym bruker skrev (14 timer siden):

Jeg bruker alltid fløtegratinerte poteter, rødkål, surkål, svisker og en lys brun saus med fløte i. I tillegg en skål med Maarud salt potetgull. Veldig godt! 

Anonymkode: 0af55...9ff

Potetgull til middag? Hvor kommer du fra? Usa?

Anonymkode: eb49a...4f8

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 timer siden):

Potetgull til middag? Hvor kommer du fra? Usa?

Anonymkode: eb49a...4f8

Nei, kommer fra trauste nordmøre. Men til noen middagsretter er salt potetgull mye bedre enn flatbrød. 

Anonymkode: 0af55...9ff

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 timer siden):

Potetgull til middag? Hvor kommer du fra? Usa?

Anonymkode: eb49a...4f8

Salt potetgul er fanatisk kjempe god til kjøtt mat. Salt og pepper potetgul til grillmat 

Anonymkode: 8c83a...774

Skrevet
Anonym bruker skrev (17 minutter siden):

Salt potetgul er fanatisk kjempe god til kjøtt mat. Salt og pepper potetgul til grillmat 

Anonymkode: 8c83a...774

Seriøst? Hvordan ser menyen ut da? Aldri prøvd

Anonymkode: eb49a...4f8

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Seriøst? Hvordan ser menyen ut da? Aldri prøvd

Anonymkode: eb49a...4f8

Ribbe , grønnsaker, kokt potet og brun saus. Også salt potetgul. Knall godt

Anonymkode: 8c83a...774

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...