Gå til innhold

Forslag til meny nyttårsaften?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi blir 12 personer. Ingen allergier eller særheter. Vil ikke ha tradisjonell julemat, så pinnekjøtt, svineribbe, kalkun og lutefisk utgår. Det er også en fordel om vi kan tilberede mest mulig på forhånd. Forrett og hovedrett. Til dessert blir det panacotta med multer.

Fortsetter under...

Skrevet
HeiteH skrev (16 minutter siden):

Vi blir 12 personer. Ingen allergier eller særheter. Vil ikke ha tradisjonell julemat, så pinnekjøtt, svineribbe, kalkun og lutefisk utgår. Det er også en fordel om vi kan tilberede mest mulig på forhånd. Forrett og hovedrett. Til dessert blir det panacotta med multer.

Bouef bourginon. 

Anonymkode: ddf29...dea

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 minutter siden):

Bouef bourginon. 

Anonymkode: ddf29...dea

Enig i den, veldig enkelt å lage og veldig godt. Festmat som slår an.

Vi laget også coc a vin en gang, litt mer avansert å lage, men ble veldig godt.

Anonymkode: 331ae...753

Skrevet

Jordskokksuppe med sprø spekeskinke, helstekt oksefilet eller entrecote med saltbakte småpoteter og smørstekt asparges. Rødvinssaus eller peppersaus til. 

Skrevet

Biff Wellington og hasselbackpoteter 

Anonymkode: 05bcc...3af

Annonse

Skrevet

Grandis

Anonymkode: aff2a...ed6

Skrevet

https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/andebryst-med-pastinakkpure

7 hours ago, HeiteH said:

Vi blir 12 personer. Ingen allergier eller særheter. Vil ikke ha tradisjonell julemat, så pinnekjøtt, svineribbe, kalkun og lutefisk utgår. Det er også en fordel om vi kan tilberede mest mulig på forhånd. Forrett og hovedrett. Til dessert blir det panacotta med multer.

vi skal ha :

forrett  : https://meny.no/oppskrifter/Skalldyr/Kamskjell/kamskjellcarpaccio-med-granateple-og-appelsin/

hovedrett : https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/andebryst-med-pastinakkpure

dessert : https://www.tine.no/oppskrifter/desserter/puddinger-og-gele/crème-brûlée

Anonymkode: b6437...a0b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...