HeiteH Skrevet 25. desember 2022 #1 Skrevet 25. desember 2022 Vi blir 12 personer. Ingen allergier eller særheter. Vil ikke ha tradisjonell julemat, så pinnekjøtt, svineribbe, kalkun og lutefisk utgår. Det er også en fordel om vi kan tilberede mest mulig på forhånd. Forrett og hovedrett. Til dessert blir det panacotta med multer.
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2022 #2 Skrevet 25. desember 2022 HeiteH skrev (16 minutter siden): Vi blir 12 personer. Ingen allergier eller særheter. Vil ikke ha tradisjonell julemat, så pinnekjøtt, svineribbe, kalkun og lutefisk utgår. Det er også en fordel om vi kan tilberede mest mulig på forhånd. Forrett og hovedrett. Til dessert blir det panacotta med multer. Bouef bourginon. Anonymkode: ddf29...dea
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2022 #3 Skrevet 25. desember 2022 Anonym bruker skrev (3 minutter siden): Bouef bourginon. Anonymkode: ddf29...dea Enig i den, veldig enkelt å lage og veldig godt. Festmat som slår an. Vi laget også coc a vin en gang, litt mer avansert å lage, men ble veldig godt. Anonymkode: 331ae...753
frk Nilsen Skrevet 25. desember 2022 #4 Skrevet 25. desember 2022 Jordskokksuppe med sprø spekeskinke, helstekt oksefilet eller entrecote med saltbakte småpoteter og smørstekt asparges. Rødvinssaus eller peppersaus til.
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2022 #6 Skrevet 25. desember 2022 Biff Wellington og hasselbackpoteter Anonymkode: 05bcc...3af
Anonym bruker Skrevet 25. desember 2022 #9 Skrevet 25. desember 2022 https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/andebryst-med-pastinakkpure 7 hours ago, HeiteH said: Vi blir 12 personer. Ingen allergier eller særheter. Vil ikke ha tradisjonell julemat, så pinnekjøtt, svineribbe, kalkun og lutefisk utgår. Det er også en fordel om vi kan tilberede mest mulig på forhånd. Forrett og hovedrett. Til dessert blir det panacotta med multer. vi skal ha : forrett : https://meny.no/oppskrifter/Skalldyr/Kamskjell/kamskjellcarpaccio-med-granateple-og-appelsin/ hovedrett : https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/andebryst-med-pastinakkpure dessert : https://www.tine.no/oppskrifter/desserter/puddinger-og-gele/crème-brûlée Anonymkode: b6437...a0b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå