Gå til innhold

Middagsgjester i romjulen; hva servere?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Det her gjør det sylt kjipt å få penger. De skal inn på mammas konto og brukes om 10 år??

Her er du kjip rett og slett

Anonymkode: 001ef...275

Sorry. Feil tråd 😁

Anonymkode: 001ef...275

Lag en god kveldsmat med godt pålegg, litt medisterkaker og tilbehør som rødkål og surkål. Bak rundstykker eller brød om du orker. Vi har tradisjon for det med venner i romjula. Da er det noe på bordet for alle. 

Anonymkode: 42e20...c64

Nå blir vi litt mange men her blir det grillet lammeribbe, helstekt and og teriakiribbe (det siste for å bruke opp juleribba...).

Tilbehør er mandelpotetmos med bakt hvitløk i, sprøstekte småpoteter, grilla grønnsaker, 1 fløtesaus og en appelsinsaus.

Dessert blir hjemmelagd karamellpudding, hjemmelagd sjokolademousse med baileys i, snickerskake og is med varm sjokoladesaus😊

 

 

10 hours ago, Anonym bruker said:

Får besøk av noen vennepar en kveld i romjulen. Vi blir ca 8 stk.

Hva hadde du syns det hadde vært kjekt å fått servert?

Anonymkode: 0034a...875

vi skal ha gjester i morgen da blir det kveite, torsdag da blir det biff og på fredagen da blir det hambuger og chips ( dette har barna bestemt ) og søndag da skal vi ha torsk. Julaften, onsdag ( 4 juledag ) og nyttårsaften er vi bedt bort. Alene idag :)

Anonymkode: f7410...862

Gjerne norsk tradisjonsmat som ikke er julemat, blir gjerne nok pinnekjøtt og ribbe i jula.

Bankekjøtt eller viltgryte f.eks.

Men jeg er også glad i mat fra andre steder, så en fransk biffgryte er godt.

Anonymkode: 478f9...673

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...