Gå til innhold

Juleand


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Brune poteter, rødkål og saus er klassisk dansk tilbehør til juleand.

Du burde søke på danske nettsider om du vil ha tips om tilberedning, eller som her en dansk dame bosatt i Norge 

https://spiselandslaget.com/2015/12/29/dansk-juleand-brunede-kartofler-og-saus/

Anonymkode: 9e2bb...0a4

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144436728-juleand/#findComment-149891266
Del på andre sider

Fyll den med epler og svisker, og legg den på rist over langpanne med litt vann i.
Ha ovnen på 175 grader og steg den 1,5 timer med brystet ned, snu den og stek videre 1 time med brystet opp.
Cirka en halv time før den er ferdig ta kraften fra langpannen, og lag sjysaus av den.

Server med poteter og rødkål

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144436728-juleand/#findComment-149891269
Del på andre sider

Anonym bruker skrev (7 minutter siden):

Epler og svisker er godt til!

Danskene lager også gjerne appelsinsaus. Man bryter det fete med noe syrlig. 
 

Personlig syns jeg karamelliserte poteter er over the top.

Anonymkode: 5341e...0ab

Vet det egentlig skal være karamelliserte kartofler til, men jeg har aldri kunne lige dem.
Husker når vi var hos moster, og hun alltid lagde ekstra mye når vi var det siden ALLE barn elsker jo dem, og kunne ikke skjønne at jeg ikke ville ha

Anonymkode: 064cb...426

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144436728-juleand/#findComment-149891282
Del på andre sider

Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Vet det egentlig skal være karamelliserte kartofler til, men jeg har aldri kunne lige dem.
Husker når vi var hos moster, og hun alltid lagde ekstra mye når vi var det siden ALLE barn elsker jo dem, og kunne ikke skjønne at jeg ikke ville ha

Anonymkode: 064cb...426

Det var selvfølgelig ikke meningen å være anonym her

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144436728-juleand/#findComment-149891283
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...