Anonym bruker Skrevet 17. desember 2022 #1 Skrevet 17. desember 2022 Evt hvordan? Anonymkode: 916bb...683
Elina Skrevet 17. desember 2022 #2 Skrevet 17. desember 2022 Ildfast form med folie over? Har aldri prøvd selv men det bør jo gå greit, den skal jo bare varmes.
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2022 #3 Skrevet 17. desember 2022 Elina skrev (5 minutter siden): Ildfast form med folie over? Har aldri prøvd selv men det bør jo gå greit, den skal jo bare varmes. Hva med en stor jerngryte? Kan det gå? Skal varme 10 pakker 🙈 Anonymkode: 916bb...683
Elina Skrevet 17. desember 2022 #4 Skrevet 17. desember 2022 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Hva med en stor jerngryte? Kan det gå? Skal varme 10 pakker 🙈 Anonymkode: 916bb...683 Ja, med lokket på. Det vil nok ta litt tid da men det vil gå, jerngryta blir veldig varm i ovnen så pass på. Kanskje varm den opp litt før du tar grøten , for raskere oppvarming.
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2022 #5 Skrevet 17. desember 2022 Elina skrev (Akkurat nå): Ja, med lokket på. Det vil nok ta litt tid da men det vil gå, jerngryta blir veldig varm i ovnen så pass på. Kanskje varm den opp litt før du tar grøten , for raskere oppvarming. Ah, ja det er godt poeng! Takk for tips!☺️ Anonymkode: 916bb...683
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2022 #6 Skrevet 17. desember 2022 Det vill nok gå, men du må regne med å bruke noen timer. Det er mye enklere å koke den opp. Anonymkode: 9a282...4b3
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2022 #7 Skrevet 17. desember 2022 Det enkleste må være å bruke en stor tykkbunnet kjele og ha oppi alle 10 pakkene og en skvett med melk. Varm på middels varme. Anonymkode: ed1ae...6ee
Anonym bruker Skrevet 17. desember 2022 #8 Skrevet 17. desember 2022 Hvis du vill at det skal gå fortere så tar du en stor kjele og fyller den med varmt vann fra springen. Så legger du alle plastposen med grøt oppi og setter på lokk. Etter 10-15 minutter heller du av vannet og fyller opp med nytt varmt vann. Hvis du gjør det går du setter grøten i ovnen vil den allerede bære på rundt 50 grader. Da går den siste oppvarmingen mye raskere enn om du tar grøten rett fea kjøleskapet. Anonymkode: 9a282...4b3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå