Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #26 Skrevet 13. desember 2022 Legg seigmenn ute på benken en dag eller to, da får du de så faste som de vil ha de. Du må planlegge litt først, men det går veldig greit. Anonymkode: de6bb...df3
amandine Skrevet 13. desember 2022 #27 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Ja, kjipt å miste de 1500 kaloriene og påfølgende brekninger gitt. Anonymkode: fa048...4ce Kan du ikke bare holde brekningene dine for deg selv?
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #28 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (55 minutter siden): Hvor får du tak i gelestengene? Anonymkode: 1e0ab...50b De pleier i hvert fall å få dem inn på Meny før jul hvert år. Spør om din lokale butikk kan bestille inn om de ikke har. Anonymkode: 1ce9e...60d
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #29 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (11 minutter siden): Legg seigmenn ute på benken en dag eller to, da får du de så faste som de vil ha de. Du må planlegge litt først, men det går veldig greit. Anonymkode: de6bb...df3 Problemet er vel at de er for seige rett ut av posen? De må være mulig å skjære gjennom med en kakespade. Det er ikke tilfelle med laban seigmenn, verken før eller etter opphold på benken. Anonymkode: 1ce9e...60d
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #30 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (1 time siden): Hvor får du tak i gelestengene? Anonymkode: 1e0ab...50b https://meny.no/varer/snacks-godteri/godteri/gelestenger-4820218096932 De har både på Meny og Extra ihvertfall. Anonymkode: 402bc...7fe
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #31 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (15 minutter siden): Legg seigmenn ute på benken en dag eller to, da får du de så faste som de vil ha de. Du må planlegge litt først, men det går veldig greit. Anonymkode: de6bb...df3 Nei, de blir bare hardere, ikke "porøse" om du skjønner. De sukkertoppene fra Freia var ikke seige eller harde i det hele tatt, du kunne lett tygge eller kutte gjennom uten å måtte "dra" liksom. Anonymkode: 402bc...7fe
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #32 Skrevet 13. desember 2022 De Bron har noen bringebærtopper som er så gode at jeg ikke kan kjøpe dem, for jeg GREIER IKKE å ikke spise hele posen på en gang. Har ellers ikke problemer med å begrense meg med godteri, og er ikke en gang særlig begeistret for denne typen godteri... men disse, de er livsfarlige https://www.sparkjop.no/gum-drops_921619?level_1=61712 De har dem på helsekostbutikker også, der jeg kjøpte mine, og noen Eurospar-butikker har dem. Anonymkode: 02515...438
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #33 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (7 timer siden): Freia sukkertopper har gått ut av produksjon!!!!!! Så hva bruker dere i delfiakaken da? De hjertene som ligger blant kakepynten er så harde og seige, får ikke tygget gjennom dem på samme måte. Finnes det noe bedre alternativ? Anonymkode: 402bc...7fe Og takk for det. Ekle i smak og konsistens. Anonymkode: 9aebf...868
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #34 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (5 timer siden): Tenk at det finnes folk som fortsatt lager delfiakake. Trodde alt oppi den hadde gått ut av produksjon for lengst. Anonymkode: fa048...4ce Joda, det er til og med slik at man risikerer å miste jobben pga Delfiakake https://forum.kvinneguiden.no/topic/1639219-panikk-for-at-delfiakake-kommentar-koster-meg-jobben/#comments Anonymkode: e1371...719
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #35 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (2 timer siden): Tusen takk for svar og engasjement Det er en gammelonkel som får delfiakake til jul hvert år, og selv om jeg vet at mange lager med bare kjeks inni er det ikke sånn han vil ha det. Han vil ha kjeks, sukkertopper/geletopper og sukkerflesk inni, ingenting oppå, og ingen marsipan. Dette er det eneste han ønsker seg til jul av oss og det får han, hvert år. Men i år må vi finne en erstatning for sukkertoppene som har gått ut av produksjon. Hi Anonymkode: 402bc...7fe Så koselig at du gjør dette for gammelonkelen din. Delfikake minner meg om min Mormor, jeg har gode minner og syntes det var godt i tynne biter. Anonymkode: a0719...766
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #36 Skrevet 13. desember 2022 Hva er egentlig så ille med Delfiafett [ca 900 kalorier] som er fett fra kokosnøtter? Er smør [ca 750 kalorier] så mye bedre? Masse fett det også. Jula er full av tradisjoner, både pinnekjøtt og ribbe har en del fett og vi har mange julekaker med masse smør og sukker. Forstår ikke helt denne kritikk av Delfiakake. Anonymkode: a0719...766
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #37 Skrevet 13. desember 2022 Ikke liker jeg delfiakake (men hater det heller ikke, det er en kake folkens!) Men jeg må se erstatningen til geletoppene. Hvorfor? Hvem vet 😄 Anonymkode: c8705...809
prekæs Skrevet 13. desember 2022 #38 Skrevet 13. desember 2022 Det ligger oppskrift på seigmenn på nett. kan sikkert formes til geletopper og. Smaken er heldigvis som baken og kunne ikke funnet på å ta et stykke delfiakake selv. Da blir det mer til andre.
☆☆☆ Skrevet 13. desember 2022 #39 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (11 minutter siden): Ikke liker jeg delfiakake (men hater det heller ikke, det er en kake folkens!) Men jeg må se erstatningen til geletoppene. Hvorfor? Hvem vet 😄 Anonymkode: c8705...809 Å ja! Delfiakake er vel einaste kaka eg takkar nei til, men eg er innom tråden for tredje gong. Det er vel ordet kake som triggar meg.
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #40 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (26 minutter siden): Hva er egentlig så ille med Delfiafett [ca 900 kalorier] som er fett fra kokosnøtter? Er smør [ca 750 kalorier] så mye bedre? Masse fett det også. Jula er full av tradisjoner, både pinnekjøtt og ribbe har en del fett og vi har mange julekaker med masse smør og sukker. Forstår ikke helt denne kritikk av Delfiakake. Anonymkode: a0719...766 Fordi det smaker pyton. Finnes vel ikke tilsvarende kake med smør hvor man bare grønnere på å lager en kake av kun fett og litt sjokolade... De har ofte mel og sukker og litt smak i da. Anonymkode: fa048...4ce
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #41 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (4 minutter siden): Fordi det smaker pyton. Finnes vel ikke tilsvarende kake med smør hvor man bare grønnere på å lager en kake av kun fett og litt sjokolade... De har ofte mel og sukker og litt smak i da. Anonymkode: fa048...4ce Nå er det ikke "kun fett og litt sjokolade" da, det er like mye sjokolade som kokosfett, pluss kaffe, sukker og egg. Men det er kanskje en kake som ble mer verdsatt i "gamle dager" som man spiste magrere i hverdagen, og det er uansett en gammelonkel som skal ha den og ikke du Anonymkode: 402bc...7fe
Himmel og hav Skrevet 13. desember 2022 #42 Skrevet 13. desember 2022 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Linken virker ikke og jeg finner ingen gelefrukter hos Meny.... Kan du prøve å dele link på ny? Anonymkode: 402bc...7fe Så rart. Jeg finner gelefrukter, men linken på gelestenger over her funker ikke hos meg. Kan det ha noe med hvilken butikk man har valgt, tro? Det er uansett slike jeg mener: https://kassal.app/vare/35201-gelefrukter-300g-fida-le-squisite-8006150100159 De pleier å ha den på min lokale Meny.
Anonym bruker Skrevet 13. desember 2022 #43 Skrevet 13. desember 2022 Himmel og hav skrev (6 minutter siden): Så rart. Jeg finner gelefrukter, men linken på gelestenger over her funker ikke hos meg. Kan det ha noe med hvilken butikk man har valgt, tro? Det er uansett slike jeg mener: https://kassal.app/vare/35201-gelefrukter-300g-fida-le-squisite-8006150100159 De pleier å ha den på min lokale Meny. De så fine ut, om konsistensen på de ikke er for seige så blir det jo helt perfekt Tusen takk Hi Anonymkode: 402bc...7fe
HelgeSverre Skrevet 16. desember 2022 #44 Skrevet 16. desember 2022 Anonym bruker skrev (På 13.12.2022 den 22.17): De så fine ut, om konsistensen på de ikke er for seige så blir det jo helt perfekt Tusen takk Hi Anonymkode: 402bc...7fe Hei, det er eg som har laget den siden, gøyt at du linket til den. Eg ble nyskjerrig på hvorfor dette produktet ikke var å finne noe sted. Så sendte en mail til forbrukerkontakten deres, her er svaret di sendte: Sitat Hei Helge Takk for din e-post. Vi setter pris på å høre fra engasjerte forbrukere. Det er hyggelig å høre at du satte pris på dette produktet. Dessverre så vi oss nødt til å trekke produktet fra markedet på grunn av dårlig distribusjon. Når et produkt ikke har tilstrekkelig volum vil ikke butikkkjedene ta det inn i sitt sortiment. Og med distribusjon i kun et fåtall butikker er det vanskelig å holde liv i et produkt. Dine kommentarer er sendt videre til våre produktutviklere som setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre forbrukere. Vennlig hilsen fra, Mondelez Noege Yura M 2022-12-16
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2022 #45 Skrevet 16. desember 2022 Jeg er snart 50 år, og dette er - hånda på hjertet - første gang jeg hører ordet «sukkerflesk»! (Men delfiakake har jeg spist, da. Mormor lagde den med Per-kjeks, marsipan og gelétopper. Anonymkode: 70c39...398
Anonym bruker Skrevet 16. desember 2022 #46 Skrevet 16. desember 2022 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Jeg er snart 50 år, og dette er - hånda på hjertet - første gang jeg hører ordet «sukkerflesk»! (Men delfiakake har jeg spist, da. Mormor lagde den med Per-kjeks, marsipan og gelétopper. Anonymkode: 70c39...398 Ganske morsomt ord da Ser de blir kalt gelestenger i mange butikker, men vi har alltid kalt de sukkerflesk, sikkert fordi stripene ser ut som en fleskebit. Anonymkode: 402bc...7fe
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå