Gå til innhold

Hvor mye kvernede mandler?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (45 minutter siden):

I oppskriften står det "Klem mandlene ut av skallet med fingrene, og legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett. " da mister man vel litt der?

Anonymkode: 87a80...d40

Du må åpne posen med kvernede mandler, helle 500 gram i en bolle, deretter plukker du ut bitene med skall på ved hjelp av en pinsett, og det du sitter igjen med blir riktig mengde. 

Anonymkode: 723e6...5e1

Anonym bruker skrev (11 timer siden):

I oppskriften står det "Klem mandlene ut av skallet med fingrene, og legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett. " da mister man vel litt der?

Anonymkode: 87a80...d40

Om du skal skolde mandlene og lage marsipan forsvinner det litt når du fjerner skallet, men veldig lite. Tynt skall som ikke veier stort.

Men norsk kransekake lages gjerne av hele mandler, har aldri skoldet mandler for å lage det.

Anonymkode: 1c2fa...999

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...