Anonym bruker Skrevet 7. desember 2022 #1 Skrevet 7. desember 2022 Har kjøpt ferdig kvernede mandler til kransekake. Hvis det står i oppskriften at man skal ha 500 g hele mandler som skal kvernes osv, hvor mye mandler sitter man igjen med til slutt? Anonymkode: 87a80...d40
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2022 #2 Skrevet 7. desember 2022 Det er jo fremdeles 500 g. Anonymkode: e66c3...376
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2022 #3 Skrevet 7. desember 2022 Det forsvinner ikke noe under kverning, så det er fremdeles 500 g Anonymkode: a1649...e47
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2022 #4 Skrevet 7. desember 2022 I oppskriften står det "Klem mandlene ut av skallet med fingrene, og legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett. " da mister man vel litt der? Anonymkode: 87a80...d40
Anonym bruker Skrevet 7. desember 2022 #5 Skrevet 7. desember 2022 Anonym bruker skrev (45 minutter siden): I oppskriften står det "Klem mandlene ut av skallet med fingrene, og legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett. " da mister man vel litt der? Anonymkode: 87a80...d40 Du må åpne posen med kvernede mandler, helle 500 gram i en bolle, deretter plukker du ut bitene med skall på ved hjelp av en pinsett, og det du sitter igjen med blir riktig mengde. Anonymkode: 723e6...5e1
Anonym bruker Skrevet 8. desember 2022 #6 Skrevet 8. desember 2022 Anonym bruker skrev (11 timer siden): I oppskriften står det "Klem mandlene ut av skallet med fingrene, og legg dem over på et bakepapirkledd stekebrett. " da mister man vel litt der? Anonymkode: 87a80...d40 Om du skal skolde mandlene og lage marsipan forsvinner det litt når du fjerner skallet, men veldig lite. Tynt skall som ikke veier stort. Men norsk kransekake lages gjerne av hele mandler, har aldri skoldet mandler for å lage det. Anonymkode: 1c2fa...999
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå