Gå til innhold

Er billig pinnekjøtt like godt som det dyrere?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det er forskjell.

Vet ikke om de har hatt noen tester enda i år, men du kan jo lese fjorårets tester og se hvordan de kom ut da.

Tror ikke nødvendigvis at det er det helt dyreste som er best og det helt billigste som er dårligst, men en viss sammenheng mellom pris og kvalitet er det gjerne... Det billigste er gjerne ikke bare ribba fra sauen heller, de blander inn litt annet kjøtt for å drøye det ut.

https://www.tv2.no/underholdning/tv-2-hjelper-deg/tester-pinnekjott-dette-er-skremmende/14402615/

Ser VG har hatt test i år, men der må du være abonnent for å lese.

De billige er det ofte litt bingo å kjøpe, noen ganger er det ok, andre ganger helt grusomt.

Tror Henriette er det som jevnt over kommer greit ut i test, og har gjort det i mange år. Så vi kjøper Henriettes.

Anonymkode: 87401...29e

Hadde extra sitt idag, fra Coop. De lange pinnene var det godt og saftig kjøtt på, men synes de større bitene var tørre. Kommer til å kjøpe toma eller gilde til jul. Evt henriettes har vi også vært fornøyd med. 

Anonymkode: 0f228...9db

Annonse

Jeg prøver se inni pakkene. At det er mye kjøtt og ikke bare "Pinner";- at det ikke er hvitt enten av alt for mye fett på kjøttet eller for mye salt i prossessen. Videre så dampkoker jeg det til kjøttet begynner å slippe også "griller" jeg det inni ovnene for sprø overflate etterpå,- og da blir det som regel godt. Røksmak er et must for vår del da. Der er vel forskjellen på dyrt og billig størst. Dyrt er faktisk røkt billig er tilsatt røksmak, innrømmer at jeg ikke nødvendigvis kjenner forskjellen...

Anonymkode: da03d...e25

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...