Gå til innhold

Hva spiser dere på julaften?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

I år blir det hjortestek, potet, grønnsaker og nydelig saus. Til dessert blir det riskrem på noen, multekrem på noen og god kaffe på en😊
 
Ungene er ikke spesielt glad i ribbe eller pinnekjøtt og siden det viktigste for oss på julaften er at alle spiser mat de er glad i så blir det hjort. 

Før hadde vi ribbe, medisterkaker og julepølser med alt mulig tilbehør. Svisker, epler, rødkål, surkål, rosenkål, gulrøtter, blomkål. Sto på kjøkkenet hele dagen, var alltid stresset og hadde aldri tid til å kose meg med barna. 

For fem år siden byttet vi til pinnekjøtt og dagen er igjen hyggelig😊Maten ordner seg nærmest selv og er minst like god. 

Til dessert har vi fruktsalat og sjokolademousse. 

Anonymkode: 09a79...bf6

Annonse

Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Vi bruker enten ribbe eller pinnekjøtt.    
Så har vi pølser og hjemmelagde karbonader i tillegg.    
Ikke bestemt hva det blir i år enda.      
 

Riskrem og is til dessert 😊

 

Anonymkode: b3427...dd9

Ribbe hvert år. Blir ikke jul uten. Det er litt av poenget med jul og tradisjon føler jeg, ar det er forutsigbarhet og likt fra år til år. Ellers blir det ingen tradisjon. 

Anonymkode: 8f4f1...3af

Annonse

Anonym bruker skrev (9 minutter siden):

Samme spørsmål hvert år... 

Anonymkode: caca4...b61

Samme spørsmålene går igjen i alle tema, alt fra bleieskift, barnesykdommer og høytidene. Blir dette for mye for deg så råder jeg deg til å gjøre noe annet

Anonymkode: 3ca3f...8ed

Anonym bruker skrev (11 minutter siden):

Samme spørsmål hvert år... 

Anonymkode: caca4...b61

Er det en tråd du ikke like hopper du bare over den ikke går inn å svarer.

Dersom ingen andre liker den heller som vil den forsvinne ut.

Dersom andre liker den kan de som gjøre det kose seg i tråden.

Anonymkode: a7456...378

Ribbe, julepølse og medisterkaker. Pølse kjøper jeg i butikken, og medisterkaker lager jeg lenge før julaften og fryser så alt varmes i stekeovnen. 

Hjemmelaget rødkål, laget flere dager før julaften så ikke noe stress der heller.

Gulerøtter, brokkoli, rosenkål og poteter. Alt skrelt, kuttet i biter og satt i kaldt vann dagen før.

Så vi stresser ikke på julaften, eneste som krever oss på kjøkkenet er å lage saus, som vi bruker ribbefettet til.

Dessert er hjemmelaget karamellpudding og is.

Pinnekjøtt har vi gjerne andre juledag. 

Anonymkode: e83c3...b91

Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Samme spørsmålene går igjen i alle tema, alt fra bleieskift, barnesykdommer og høytidene. Blir dette for mye for deg så råder jeg deg til å gjøre noe annet

Anonymkode: 3ca3f...8ed

🥱

Anonymkode: caca4...b61

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...