Gå til innhold

Noen som kjenner til linjen "Restaurant- og matfag" på videregående?


Anbefalte innlegg

Noen som kjenner til linjen "Restaurant- og matfag" på videregående?

Er det mye matte i den linjen, og eventuelt hvilken type matte?

Har en datter som er veldig glad i, og flink til å lage alt mulig på kjøkkenet som vurderer den linjen når hun skal søke på videregående til våren, men hun sliter med matten

Anonymkode: 2f01e...325

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (10 minutter siden):

Har en sønn som gikk den linja. Han mente matten mest var repetisjon fra ungdomsskolen. 

Anonymkode: 28fd4...3a7

Tusen takk, da skal det gå bra :)

HI

Anonymkode: 2f01e...325

Det er enklere matte enn på ungdomsskolen.

Noe repetisjon, og i tillegg mer praktisk matte.. De lærer å bruke matte i faget de studerer, en tømrer lærer å regne ut hvor mye materialer han trenger, og en kokk lærer å gange opp en oppskrift, for å si det enkelt.

De fleste får en aha-opplevelse i matte på yrkesfag om de har slitt med faget tidligere. Når man får matte "ned på jorden" og ser den praktiske bruken av det, så er det mye lettere å lære.

Anonymkode: 21996...fba

Anonym bruker skrev (5 minutter siden):

Det er enklere matte enn på ungdomsskolen.

Noe repetisjon, og i tillegg mer praktisk matte.. De lærer å bruke matte i faget de studerer, en tømrer lærer å regne ut hvor mye materialer han trenger, og en kokk lærer å gange opp en oppskrift, for å si det enkelt.

De fleste får en aha-opplevelse i matte på yrkesfag om de har slitt med faget tidligere. Når man får matte "ned på jorden" og ser den praktiske bruken av det, så er det mye lettere å lære.

Anonymkode: 21996...fba

Det høres veldig bra ut, nå ble jeg glad :)

HI

Anonymkode: 2f01e...325

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...