Gå til innhold

Din beste rett med kylling?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg bruker mye kylling, men har gått litt fast i gamle vaner. Har du lyst å dele din beste oppskrift med meg?

Anonymkode: 51a6f...ea9

Videoannonse
Annonse
Gjest NotNaomi
Skrevet

Du må nesten forklare hva "gamle vaner" betyr. 

Kylling er best i indiske retter, eller pakistanske. Noe som vil si omtrent det samme. Grunnen er at kylling er uhyggelig kjedelig uten godt krydder og riktig tilbehør. Så sjekk ut overnevnte lands retter. Eller muligens fra Midtøsten. 

Skrevet
NotNaomi skrev (3 minutter siden):

Du må nesten forklare hva "gamle vaner" betyr. 

Kylling er best i indiske retter, eller pakistanske. Noe som vil si omtrent det samme. Grunnen er at kylling er uhyggelig kjedelig uten godt krydder og riktig tilbehør. Så sjekk ut overnevnte lands retter. Eller muligens fra Midtøsten. 

Det må jeg da ikke. 
 

Jeg vet hvor jeg finner oppskrifter, jeg etterspør om noen vil dele sine beste med meg. 
 

hi

Anonymkode: 51a6f...ea9

Gjest NotNaomi
Skrevet (endret)
Anonym bruker skrev (26 minutter siden):

Det må jeg da ikke. 
 

Jeg vet hvor jeg finner oppskrifter, jeg etterspør om noen vil dele sine beste med meg. 
 

hi

Anonymkode: 51a6f...ea9

Du burde faktisk gjøre det, så brukere ikke bruker tid på å gi deg oppskrifter som du allerede anser som "gamle vaner" For jeg aner ikke hva det skal bety, men her får du en ekstremt enkel og veldig god oppskrift

Ha olje i panna, og tilsett kuttet løk. Ha i kuttet hvitløk samt salt og pepper og bland og la steke/koke i ca 5 min. Tilsett tomatsaus og karripulver og kok/stek i 5 min til. Ha i kyllingbryst i biter ( litt store ) og tilsett fløte. Rør rundt i ca 5 min.

Jeg bruker ikke nøyaktig oppskrift i matlaging hvis det ikke er nødvendig, for tilsett i mengde ettersom du liker. Her bruker jeg to løk, to hvitløk og "litt" salt og pepper. Ca en halv teskje av første og en teskje av siste.. Så bruker jeg tomatsaus av ca 7, 8 tomater og 1 spiseskje curry. Ca to dl følte.

Serveres med nanbrød og ris. 

Værsågod! 😊

Endret av NotNaomi
Skrevet
NotNaomi skrev (4 minutter siden):

Du burde faktisk gjøre det, så brukere ikke bruker tid på å gi deg oppskrifter som du allerede anser som "gamle vaner" For jeg aner ikke hva det skal bety, men her får du en ekstremt enkel og veldig god oppskrift

Ha olje i panna, og tilsett kuttet løk. Ha i kuttet hvitløk samt salt og pepper og bland og la steke/koke i ca 5 min. Tilsett tomatsaus og karripulver og kok/stek i 5 min til. Ha i kyllingbryst i biter ( litt store ) og tilsett fløte. Rør rundt i ca 5 min.

Jeg bruker ikke nøyaktig oppskrift i matlaging hvis det ikke er nødvendig, for tilsett i mengde ettersom du liker. Her bruker jeg to løk, to hvitløk og "litt" salt og pepper. Ca en halv teskje av første og en teskje av siste.. Så bruker jeg tomatsaus av ca 7, 8 tomater og 1 spiseskje curry. Ca to dl følte.

Serveres med nanbrød og ris. 

Værsågod! 😊

Det er helt frivillig å svare meg. 
 

Tusen takk for oppskrift. 
 

hi

Anonymkode: 51a6f...ea9

Gjest NotNaomi
Skrevet
Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Det er helt frivillig å svare meg. 
 

Tusen takk for oppskrift. 
 

hi

Anonymkode: 51a6f...ea9

Bare hyggelig 🙂

Skrevet

- burger med stekt og krydret kyllingfilet delt i to på langs. Smører aioli på brødene, og har har på stekt løk, salatblad og kyllingfilet. Serveres med søtpotetbåter og evt dipp og mer salat
-  panert strimlet kyllingfilet stekt i ovn https://matpaabordet.no/2015/12/17/panert-kylling/
- quesadilla med løk, paprika,krydret kyllingfilet i biter og ost. Serveres med salat og f.eks aioli, guacamole, sweet chili saus
- fullkornscouscous blandet med freste grønnsaker som paprika, vårløk, sukkererter, tynnstrimlet gulrot og squash i små terninger, sammen med stekt kyllingfilet delt opp i skiver etter steking
 

Anonymkode: ea36d...7d5

Skrevet

Ungene er veldig glad i strimlet kyllingfilet med fajitakrydder (må være santa maria sitt) og salat i pitabrød.

Lager også grillspyd med kylling ganske jevnlig, da marinerer jeg kyllingfileten før jeg trer de på spyd.

Jeg synes kylling i fløtesaus med masse forskjellige stekte grønnsaker, smakt til med ingefær og soyasaus er godt. Serveres med båndspagetti.

Anonymkode: 6d184...9d1

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Tusen takk!

Anonymkode: 51a6f...ea9

Denne! Drømmekylling er enkel favoritt i huset :)

Skrevet

Har ei forenkla oppskrift på General Tso's Chicken vi likar godt. 

Eg vender bitar av kyllingfilet (lår eller bryst) i maizenna og steiker i panne. Tilsetter så eit glas hoisinsaus, 2 ss sesamolje, 1 ss risvineddik, 2 ss soyasaus og 2 ss brunt sukker. Let dette småkoke medan risen kokast. Serverer med wokgrønnsaker eller kokt brokkoli.

Skrevet
22 hours ago, Anonym bruker said:

Jeg bruker mye kylling, men har gått litt fast i gamle vaner. Har du lyst å dele din beste oppskrift med meg?

Anonymkode: 51a6f...ea9

Jeg elsker den vanlige kylling og ris med god saus den er utrolig god, eller så er jeg glad i disse 3 .

https://mills.no/melange/oppskrift/kyllinggryte-med-sopp-og-bacon/

https://gladkokken.no/oppskrifter/kremet-kyllingsuppe-med-pepperrot-full-av-smak-og-naering

https://www.matprat.no/oppskrifter/familien/kyllingfilet-i-form/

 

Anonymkode: 856eb...a50

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 timer siden):

Den siste der så kjempegod ut.

Anonymkode: ea36d...7d5

Skrevet
mirredutt skrev (16 timer siden):

Denne er favoritten her i huset. Dobler (eller tripler) ofte oppskriften og bruker halvt om halvt med kokosmelk og fløte, samt at jeg tilsetter litt samba oelek og bytter ut aspargesbønner med brokkoli. 

Masse limebåter og fersk koriander er et must, og gjerne en liten klype maldonsalt på toppen 👌

https://trinesmatblogg.no/recipe/thaisuppe-med-kylling-og-red-curry/

Jeg bruker også denne masse! Med variasjoner. Den er genial. Til fest er den også god

Anonymkode: 512d9...ced

Skrevet
NotNaomi skrev (På 29.10.2022 den 20.09):

Du burde faktisk gjøre det, så brukere ikke bruker tid på å gi deg oppskrifter som du allerede anser som "gamle vaner" For jeg aner ikke hva det skal bety, men her får du en ekstremt enkel og veldig god oppskrift

Ha olje i panna, og tilsett kuttet løk. Ha i kuttet hvitløk samt salt og pepper og bland og la steke/koke i ca 5 min. Tilsett tomatsaus og karripulver og kok/stek i 5 min til. Ha i kyllingbryst i biter ( litt store ) og tilsett fløte. Rør rundt i ca 5 min.

Jeg bruker ikke nøyaktig oppskrift i matlaging hvis det ikke er nødvendig, for tilsett i mengde ettersom du liker. Her bruker jeg to løk, to hvitløk og "litt" salt og pepper. Ca en halv teskje av første og en teskje av siste.. Så bruker jeg tomatsaus av ca 7, 8 tomater og 1 spiseskje curry. Ca to dl følte.

Serveres med nanbrød og ris. 

Værsågod! 😊

Steker du kyllingbitene før du har de oppi?

Anonymkode: d155e...62b

Gjest NotNaomi
Skrevet
Anonym bruker skrev (8 minutter siden):

Steker du kyllingbitene før du har de oppi?

Anonymkode: d155e...62b

Ja. Jeg vet ikke om det er nødvendig, men jeg er alltid redd de skal være rå inni. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...