Gå til innhold

Og hva spiser dere til lungemos?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi spiser det med kokte poteter og ertepure.

Anonymkode: 0431e...9de

Fortsetter under...

Skrevet

Aner ikke, har faktisk aldri smakt det, aldri fått det servert, og må innrømme at det ikke frister.

Hvordan smaker det?

Anonymkode: d6994...bdb

Skrevet

Potet 

Anonymkode: a7b3b...727

Skrevet

Potet og rå oppkuttet løk.

Beste jeg fikk til middag når jeg var yngre.

Anonymkode: a1a70...240

Skrevet

Er vel snart 20 år sida, men meinar det vart stekt med løk og servert med kokt potet til. Grønnsaker var det lite av i barndomsheimen.

Skrevet

Pleide spise det som barn med kokt potet og sylteagurk.

Annonse

Skrevet

Høres helt forferdelig ut!

Anonymkode: 8686a...81f

Skrevet

Pizza fra pizzabakeren.. 

Anonymkode: 0b449...ffc

Skrevet

Dere som spiser lungemos, hvordan smaker det? Og hvordan er konsistensen?

Anonymkode: d6994...bdb

Skrevet

Poteter og kålstuing. 

Anonymkode: 1a0eb...bc6

Skrevet

Er det virkelig noen som spiser lungemos? 

Anonymkode: 7a2d9...841

Skrevet
Anonym bruker skrev (6 timer siden):

Er det virkelig noen som spiser lungemos? 

Anonymkode: 7a2d9...841

Lurer du virkelig på det?

Anonymkode: d93be...0bf

Skrevet

Potet, kålrotstappe og rødbeter. 

Anonymkode: abf33...763

Annonse

Skrevet
Anonym bruker skrev (9 timer siden):

Dere som spiser lungemos, hvordan smaker det? Og hvordan er konsistensen?

Anonymkode: d6994...bdb

Konsistensen er som  «løs» kjøttdeig eller grøt. 
jeg spiser ikke lungemos mer etter slankeoperasjon men familien liker det veldig  godt. 
det smaker innmat, mild og god smak.


 

Anonymkode: a7b3b...727

Skrevet
Anonym bruker skrev (8 timer siden):

Er det virkelig noen som spiser lungemos? 

Anonymkode: 7a2d9...841

Selvfølgelig er det folk som spiser det.

i dagens samfunn hvor vi er opptatt av miljø, marsvin er det viktig å bruke hele dyret. 

Anonymkode: a7b3b...727

Skrevet
Anonym bruker skrev (8 timer siden):

Er det virkelig noen som spiser lungemos? 

Anonymkode: 7a2d9...841

Det selges lungemos og blodklubb på Kiwi og Rema. Regn ut sjøl.

Anonymkode: 0431e...9de

Skrevet

På brødskive rett og slett 😊

Anonymkode: 785cd...d4d

Skrevet

10 og 20 kr marked på Meny. Lungemos til 20 kr pr pakke. 
løp og kjøp. 
du steker den opp i pannen, med litt vann. Skjær «pølsen « i tykke skiver  og var opp

Anonymkode: a7b3b...727

Skrevet

Spiste det som liten og likte det godt. Husker ikke tilbehøret, muligens kokte poteter.

Har vært vegetarianer siste 15 åra.

Anonymkode: dfd18...d17

Skrevet

Har ikke spist det siden omtrent 1991, men vi spiste det med poteter og kålrot/kålrotstappe.

Anonymkode: 9ae4f...d89

Skrevet

Folk spiser tunger, egg, rompa og føttene til dyr. Så reagerer noen på lungemos? Hva er det som er så fælt med lungemos i forhold til alt annet. Det verste vi dytter i oss må jo være egg når vi vet hva det egentlig er og hvor det kommer ut fra. Har aldri smakt lungemos, men kan fint gjøre det hvis jeg får det servert. 

Anonymkode: 6b705...6b6

Skrevet

På brødskive, helst loff med smør😊

Anonymkode: 09cb6...d2a

Skrevet
Anonym bruker skrev (På 23.10.2022 den 9.31):

Konsistensen er som  «løs» kjøttdeig eller grøt. 
jeg spiser ikke lungemos mer etter slankeoperasjon men familien liker det veldig  godt. 
det smaker innmat, mild og god smak.


 

Anonymkode: a7b3b...727

Takk for svar :)

Det høres jo ganske godt ut. Må innrømme at det aldri har fristet å smake, i hvert fall ikke nok til å lage det selv, og ingen av sidene i min familie har brukt det og heller aldri fått det servert. Får jeg det servert vil jeg sikkert spise det.

Anonymkode: d6994...bdb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...