Gå til innhold

Hva mener du er tradisjonelt tilbehør til kålruletter?


Anbefalte innlegg

Jeg skal lage middag med kålruletter, har ikke laget det før, knapt nok smakt det, så jeg aner ikke hva som er vanligst å ha til? Det er til en dame i 70-åra, så er ikke ute etter noe uvanlig og fancy tilbehør. Hva ville du hatt til hvis du var meg?

Anonymkode: 518bc...ae4

Fortsetter under...

tante grusom master of law skrev (11 timer siden):

Brun fløtesaus, poteter og tyttebærsyltetøy. 

Brun fløtesaus har jeg aldri hørt bli brukt til kålruletter :)

Jeg svarte i går, nevnte ikke hvit/lys saus, for tok det på en måte for gitt, kålrullettene trakk seg jo ferdig i sausen, slik både mamma og bestemor laget dem. Vi brukte også tyttebær til, som andre har nevnt.

Anonymkode: c24c9...f39

Annonse

tante grusom master of law skrev (12 timer siden):

Brun fløtesaus, poteter og tyttebærsyltetøy. 

Dette 👆akkurat dette, hverken mer eller mindre.

Savner kålruletter, men ingen i familien liker det ig lager ikke til kun meg selv.

Anonymkode: 29195...288

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...