Gå til innhold

Beste dessert til julaften?


Anbefalte innlegg

Skrevet
Iiiiik skrev (19 timer siden):

Jeg har innført «dessertvogn» hjemme. I fjor var det karamellpudding, panna cotta i to versjoner, porsjonsostekake, porsjonspavlova, is, brownies, fruktsalat og konfekt. 

Leverer du til hytte-Norge? Gjerne i kveldinga? 🤩

Skrevet
sug lut skrev (30 minutter siden):

Leverer du til hytte-Norge? Gjerne i kveldinga? 🤩

Selvfølgelig, ikke noe problem. Hva står på ønskelista? 

Skrevet
*Miss Marple* skrev (På 4.10.2022 den 19.20):

Ok. Hos oss er det null problem og du hadde absolutt fått crème brûlée ❤️

Hos meg også. 

Skrevet
Iiiiik skrev (8 minutter siden):

Selvfølgelig, ikke noe problem. Hva står på ønskelista? 

Alt du kan tenke deg 🤩

Skrevet

Riskrem og hjemmelagd is hadde vi i fjor.

Skrevet
Iiiiik skrev (22 timer siden):

Jeg har innført «dessertvogn» hjemme. I fjor var det karamellpudding, panna cotta i to versjoner, porsjonsostekake, porsjonspavlova, is, brownies, fruktsalat og konfekt. 

All ære til deg! Jeg har en jobb der det er ganske så hektisk opp mot jul og gjerne en del jobb i romjulen også. 7 ulike desserter til jul er rett og slett ikke mulig. Det ene året jeg satte mannen til å lage kake for å lette byrden litt for meg endte med kakekatastrofe og betuttet 7-åring.

Dog er jeg en jævel på 17.mai-kakebordet.

Anonymkode: a6508...305

Skrevet
Anonym bruker skrev (5 minutter siden):

All ære til deg! Jeg har en jobb der det er ganske så hektisk opp mot jul og gjerne en del jobb i romjulen også. 7 ulike desserter til jul er rett og slett ikke mulig. Det ene året jeg satte mannen til å lage kake for å lette byrden litt for meg endte med kakekatastrofe og betuttet 7-åring.

Dog er jeg en jævel på 17.mai-kakebordet.

Anonymkode: a6508...305

Ribbe og rødkål lager seg jo langt på vei selv, så dessertene (unntatt konfekt) blir laget lille julaften og julaften. Helt uten stress. Har en ganske stor produksjon av konfekt, den lages i flere omganger i desember. 

Skrevet
Iiiiik skrev (2 minutter siden):

Ribbe og rødkål lager seg jo langt på vei selv, så dessertene (unntatt konfekt) blir laget lille julaften og julaften. Helt uten stress. Har en ganske stor produksjon av konfekt, den lages i flere omganger i desember. 

Jeg jobber som regel både julaften og lillejulaften. Min mann har ansvar for julemiddag (pinnekjøtt og kålrabistappe - enklere blir det ikke). Skulle gjerne laget masse deilig dessert til jul, men det er nok bedre for alle at mor får enda mer stress enn det som følger jobben i de tider. Høres nydelig ut å komme til deg på julaften! Så kan folk komme til meg på 17. mai (da har jeg som regel pavlova, karamellpudding, fersk kringle - må være rykende fersk, fromasj av noe slag, sjokoladekake, suksessterte, kransekake og hoffdessert).

Anonymkode: a6508...305

Skrevet

Vi har dessertbord/kakebord etter middag. Da serveres det riskrem, multekrem, karamellpudding, 2-3 kaker, litt småkaker å fruktfat.

Anonymkode: 75176...e2b

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Jeg jobber som regel både julaften og lillejulaften. Min mann har ansvar for julemiddag (pinnekjøtt og kålrabistappe - enklere blir det ikke). Skulle gjerne laget masse deilig dessert til jul, men det er nok bedre for alle at mor får enda mer stress enn det som følger jobben i de tider. Høres nydelig ut å komme til deg på julaften! Så kan folk komme til meg på 17. mai (da har jeg som regel pavlova, karamellpudding, fersk kringle - må være rykende fersk, fromasj av noe slag, sjokoladekake, suksessterte, kransekake og hoffdessert).

Anonymkode: a6508...305

Høres ut som en fin plan ❤️

Skrevet
Anonym bruker skrev (4 timer siden):

Jeg jobber som regel både julaften og lillejulaften. Min mann har ansvar for julemiddag (pinnekjøtt og kålrabistappe - enklere blir det ikke). Skulle gjerne laget masse deilig dessert til jul, men det er nok bedre for alle at mor får enda mer stress enn det som følger jobben i de tider. Høres nydelig ut å komme til deg på julaften! Så kan folk komme til meg på 17. mai (da har jeg som regel pavlova, karamellpudding, fersk kringle - må være rykende fersk, fromasj av noe slag, sjokoladekake, suksessterte, kransekake og hoffdessert).

Anonymkode: a6508...305

Da blir det julaften hos @Iiiiikog 17. mai hos deg. Hørtes ut som en finfin plan ☺️

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...