Gå til innhold

Mills lett majones


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Lettmajones går an å spise, og jeg er mer glad i å bruke lettrømme, en vanlig rømme i dressinger og annen kald mat. Vanlig rømme i varmmat. Jeg foretrekker vanlig majones også. Vet ikke helt hvorfor. Men lettost er uspiselig. Kan til nød gå på smelteoster, om det ikke finnes noe annet. Men ikke annen ost.

Vi spiser eller drikker generelt lite eller ingen lettprodukter her i huset.

Anonymkode: a09d1...f89

Annonse

Lettprodukter er mer usunne enn de ekte. Mer stivelse og mer prosessert. Majones inneholder rapsolje som er sunt.

På 90-tallet trodde mange at fett var dumt. Det medførte at man spiste mer karbohydrater og det igjen medførte at man spiste mindre proteiner (karbohydrater er mye billigere enn proteiner og prosessert mat inneholder mer karber enn proteiner)

Det har igjen ført til at vekten hos folk flest har økt.

Fett er ikke farlig, og proteiner er viktig.

Jeg spiser moderat lavkarbo men prøver å holde nivået av animalsk fett nede. Spiser ofte scampi med litt majones. Da får jeg både masse protein og litt sunt fett ☺️

Anonymkode: b6493...a52

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...