Gå til innhold

Skal lage kjøttboller, men har ikke loff!


Anbefalte innlegg

Gjest NotNaomi
Skrevet (endret)

Jeg orker ikke tanken på å gå i butikken engang, men jeg kan jo bake loff ( selv om jeg helst ikke vil det heller)

Det skal være oppbløtt loff i fløte som skal blandes i deigen. Det jeg har er hamburgerbrød. Tror dere det kan fungere isteden for loff? 

Endret av NotNaomi
Skrevet

Ja loff og hamburgerbrød er jo det samme så det går nok veldig fint

Anonymkode: 166c4...082

Gjest NotNaomi
Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Ja loff og hamburgerbrød er jo det samme så det går nok veldig fint

Anonymkode: 166c4...082

Takk for svar. Ja, det var muligens et dumt spørsmål, men jeg lurte bare på om det ble for søtt eller noe 🙂 da bruker jeg dem! 

Skrevet

Du kan bruke litt havregryn også.

Anonymkode: d5744...9ca

Skrevet

Du kan bruke vanlig brød, knust knekkebrød, hamburgerbrød, pølsebrød, griljermel, kavring, hvetemel, havregryn++++

Egentlig hva som helst i brød-kategorien. Du merker nok ikke forskjell på smaken i det hele tatt.

 

Anonymkode: 2f0b1...be1

Gjest NotNaomi
Skrevet
Anonym bruker skrev (3 minutter siden):

Du kan bruke vanlig brød, knust knekkebrød, hamburgerbrød, pølsebrød, griljermel, kavring, hvetemel, havregryn++++

Egentlig hva som helst i brød-kategorien. Du merker nok ikke forskjell på smaken i det hele tatt.

 

Anonymkode: 2f0b1...be1

Jeg har ikke vanlig brød eller knekkebrød engang her 🙂 men da vet jeg til en annen gang! 

Skrevet

Man kan til og med bare hoppe over hele brødet. Det trengs strengt tatt ikke. 

Anonymkode: fb418...112

Gjest NotNaomi
Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Man kan til og med bare hoppe over hele brødet. Det trengs strengt tatt ikke. 

Anonymkode: fb418...112

Nei, jeg skal bare prøve en ny oppskrift jeg fant i går. 

Skrevet

Aldri hørt om loff i kjøttboller. Jeg sper kjøttdeig med salt, egg, melk, krydder og potetmel. Det siste kan erstattes av hvetemel. 

Anonymkode: c0fdc...26d

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Aldri hørt om loff i kjøttboller. Jeg sper kjøttdeig med salt, egg, melk, krydder og potetmel. Det siste kan erstattes av hvetemel. 

Anonymkode: c0fdc...26d

Det betyr jo ikke at andre ikke bruker det da.

Anonymkode: baa80...c42

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 minutter siden):

Det betyr jo ikke at andre ikke bruker det da.

Anonymkode: baa80...c42

Poenget var vel at man ikke behøver å få panikk om loffen mangler…. 🙄🙄🙄

Anonymkode: c0fdc...26d

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Poenget var vel at man ikke behøver å få panikk om loffen mangler…. 🙄🙄🙄

Anonymkode: c0fdc...26d

Men hun skriver jo at hun hadde funnet en ny oppskrift hvor det skulle være loff i....🙄🙄🙄

Anonymkode: baa80...c42

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Men hun skriver jo at hun hadde funnet en ny oppskrift hvor det skulle være loff i....🙄🙄🙄

Anonymkode: baa80...c42

…og siden loff aldri har vært obligatorisk i kjøttboller, kan den sikkert reddes med noe annet! 
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Anonymkode: c0fdc...26d

Gjest NotNaomi
Skrevet
Anonym bruker skrev (8 minutter siden):

…og siden loff aldri har vært obligatorisk i kjøttboller, kan den sikkert reddes med noe annet! 
🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

Anonymkode: c0fdc...26d

Og det ble den også. Som du styrer her da, ro ned 😅

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...