Anonym bruker Skrevet 24. august 2022 #1 Skrevet 24. august 2022 Som skal brukes samme dag, f.eks kjøpes på formiddag og spises på ettermiddag? Anonymkode: c254a...829
Anonym bruker Skrevet 24. august 2022 #2 Skrevet 24. august 2022 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Som skal brukes samme dag, f.eks kjøpes på formiddag og spises på ettermiddag? Anonymkode: c254a...829 Og hvis de ikke spises opp, holder de til neste dag? Anonymkode: c254a...829
Anonym bruker Skrevet 24. august 2022 #3 Skrevet 24. august 2022 Jeg koker opp vann med salt i stor kjele. Har de oppi kokende vann ca 30 sekunder, hiver over i dørslag og skyller med kaldt vann. Skal du ha de i kjøleskap må du skrelle de først Anonymkode: cf06d...ba8
Anonym bruker Skrevet 24. august 2022 #4 Skrevet 24. august 2022 På avis. Null stress å legge i kjøleskapet til dagen etter. Trenger ikke rensket. Anonymkode: d2a15...c22
Anonym bruker Skrevet 24. august 2022 #5 Skrevet 24. august 2022 Anonym bruker skrev (25 minutter siden): Jeg koker opp vann med salt i stor kjele. Har de oppi kokende vann ca 30 sekunder, hiver over i dørslag og skyller med kaldt vann. Skal du ha de i kjøleskap må du skrelle de først Anonymkode: cf06d...ba8 Gjør også dette. Så fort gjort og rekene smaker nesten nykokte. Anonymkode: 5e467...252
Anonym bruker Skrevet 24. august 2022 #6 Skrevet 24. august 2022 Anonym bruker skrev (49 minutter siden): Jeg koker opp vann med salt i stor kjele. Har de oppi kokende vann ca 30 sekunder, hiver over i dørslag og skyller med kaldt vann. Skal du ha de i kjøleskap må du skrelle de først Anonymkode: cf06d...ba8 Hvorfor må de skrelles først? Og mener du da frosne eller tinte? Anonymkode: 6c94a...b21
Anonym bruker Skrevet 25. august 2022 #7 Skrevet 25. august 2022 Å varme opp noe som har vært varmebehandlet er ikke noe godt råd, det bør unngås dersom det er mulig. Reker tiner raskt på kjøkkenbenken dersom de spres på et stort fat. Det beste er å tine de natten over i kjøleskapet. Dersom du har det travelt kan du legge rekebollen i et varmt vannbad eller koke de et par minutter. Anonymkode: 08cc9...d61
Anonym bruker Skrevet 25. august 2022 #8 Skrevet 25. august 2022 Anonym bruker skrev (16 timer siden): Hvorfor må de skrelles først? Og mener du da frosne eller tinte? Anonymkode: 6c94a...b21 Når de er tint. La en gang tinte reker med skall i kjøleskap og de var vasne dagen etter. Men det er min erfaring da Anonymkode: cf06d...ba8
Anonym bruker Skrevet 25. august 2022 #9 Skrevet 25. august 2022 Tusen takk for alle svar. Er 1/2 kg pr person ok? Anonymkode: c254a...829
Anonym bruker Skrevet 25. august 2022 #10 Skrevet 25. august 2022 Legder de i en bolle og setter den i varmt vann Anonymkode: 2380c...579
Anonym bruker Skrevet 25. august 2022 #11 Skrevet 25. august 2022 Anonym bruker skrev (8 timer siden): Å varme opp noe som har vært varmebehandlet er ikke noe godt råd, det bør unngås dersom det er mulig. Reker tiner raskt på kjøkkenbenken dersom de spres på et stort fat. Det beste er å tine de natten over i kjøleskapet. Dersom du har det travelt kan du legge rekebollen i et varmt vannbad eller koke de et par minutter. Anonymkode: 08cc9...d61 De skal ikke varmes, da er de for lenge i det varme vannet. De skal være akkurat så kort at de tiner hurtig, og så raskt iver i kaldt vann at prosessen stopper umuddelbart. Anonymkode: 5e467...252
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå