Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #1 Skrevet 16. august 2022 Planleggingsdag før skoledag i dag og barnet kjeder seg. Tenkte vi kanskje kunne bake boller, men er visst tom for sukker. Det øsregner, har ikke bil og 2 km til butikken. Kan sukker erstattes med melis? Anonymkode: 9650a...e7c
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #2 Skrevet 16. august 2022 Kjør på. Bare ha litt mindre i. Anonymkode: b136c...078
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #3 Skrevet 16. august 2022 Ca 1/2 mengde tror jeg. Anonymkode: b136c...078
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #4 Skrevet 16. august 2022 Tusen takk, da blir det boller hvor jeg bruker 1/2 mengde melis HI Anonymkode: 9650a...e7c
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #5 Skrevet 16. august 2022 I boller er det ikke noe problem, tror det ligger en bolleoppskrift med melis på Det søte liv, sjekk ut den. I noen ting gir det en litt annen smak. Anonymkode: ec50f...0a0
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #6 Skrevet 16. august 2022 Verdens beste boller heter de, og det er ikke halv mengde melis, heller mer. Melis er jo malt sukker, så det blir lettere og du trenger met for å få samme søtning Anonymkode: ec50f...0a0
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #7 Skrevet 16. august 2022 Ja, det går veldig fint! Som nevnt over finnes det bolleopskrifter med melis. Legger ved noen: https://www.detsoteliv.no/oppskrift/verdens-beste-boller https://www.morshjemmebakte.no/recipes/boller-med-melis/ https://bremykt.no/oppskrifter/boller/631-luftige-hveteboller-med-melis Anonymkode: 70190...4b3
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #8 Skrevet 16. august 2022 Melis er bare finmalt sukker. Du bør bruke akkurat like mye, i vekt, men en del ekstra i volum, i selve drifen. Melis kan virke søtere rett på tunga på grunn av at det er mer finmalt,en i dragen der det uansett løser seg opp i drivverket har det ikke noe å si. Anonymkode: 4232f...3bb
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #9 Skrevet 16. august 2022 Anonym bruker skrev (17 minutter siden): Melis er bare finmalt sukker. Du bør bruke akkurat like mye, i vekt, men en del ekstra i volum, i selve drifen. Melis kan virke søtere rett på tunga på grunn av at det er mer finmalt,en i dragen der det uansett løser seg opp i drivverket har det ikke noe å si. Anonymkode: 4232f...3bb Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker. Anonymkode: 64783...0dd
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #10 Skrevet 16. august 2022 Anonym bruker skrev (14 minutter siden): Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker. Anonymkode: 64783...0dd Jo, det er finmalt rafinert sukker. Hvis du har brukt det som sukkererstatning, så har du bommet totalt. Anonymkode: 0aaf1...ae7
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #11 Skrevet 16. august 2022 Anonym bruker skrev (27 minutter siden): Jo, det er finmalt rafinert sukker. Hvis du har brukt det som sukkererstatning, så har du bommet totalt. Anonymkode: 0aaf1...ae7 Det er jo en ypperlig erstatning for vanlig sukker hvis du ikke har det, men ikke hvis du tror du skal spare kalorier, er diabetiker eller liknende. Anonymkode: 4232f...3bb
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #12 Skrevet 16. august 2022 Anonym bruker skrev (54 minutter siden): Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker. Anonymkode: 64783...0dd Hva trodde du det var? Og hvorfor trengte du sukkererstatning til venninnen din? Anonymkode: 70190...4b3
Anonym bruker Skrevet 16. august 2022 #13 Skrevet 16. august 2022 Anonym bruker skrev (2 timer siden): Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker. Anonymkode: 64783...0dd Jo, det er finmalt sukket. Du kan lage melis selv om du putter sukker i morteren. Sukker kommet i tre utgaver, strøsukker, finmalt sukker og melis. Eneste forskjellen er hvor finmalt det er, akkurat samme produktet eller. Sukkererstatning er det ihvertfall ikke. Anonymkode: ec50f...0a0
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå