Gå til innhold

Kan sukker erstattes med melis?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Planleggingsdag før skoledag i dag og barnet kjeder seg.
Tenkte vi kanskje kunne bake boller, men er visst tom for sukker.
Det øsregner, har ikke bil og 2 km til butikken.

Kan sukker erstattes med melis?

Anonymkode: 9650a...e7c

Skrevet

Kjør på. Bare ha litt mindre i.

Anonymkode: b136c...078

Skrevet

Ca 1/2 mengde tror jeg.

Anonymkode: b136c...078

Skrevet

Tusen takk, da blir det boller hvor jeg bruker 1/2 mengde melis :)

HI

Anonymkode: 9650a...e7c

Skrevet

I boller er det ikke noe problem, tror det ligger en bolleoppskrift med melis på Det søte liv, sjekk ut den.

I noen ting gir det en litt annen smak.

Anonymkode: ec50f...0a0

Skrevet

Verdens beste boller heter de, og det er ikke halv mengde melis, heller mer.

Melis er jo malt sukker, så det blir lettere og du trenger met for å få samme søtning

 

Anonymkode: ec50f...0a0

Skrevet

Melis er bare finmalt sukker. Du bør bruke akkurat like mye, i vekt, men en del ekstra i volum, i selve drifen. Melis kan virke søtere rett på tunga på grunn av at det er mer finmalt,en i dragen der det uansett løser seg opp i drivverket har det ikke noe å si.

Anonymkode: 4232f...3bb

Skrevet
Anonym bruker skrev (17 minutter siden):

Melis er bare finmalt sukker. Du bør bruke akkurat like mye, i vekt, men en del ekstra i volum, i selve drifen. Melis kan virke søtere rett på tunga på grunn av at det er mer finmalt,en i dragen der det uansett løser seg opp i drivverket har det ikke noe å si.

Anonymkode: 4232f...3bb

Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker.

Anonymkode: 64783...0dd

Skrevet
Anonym bruker skrev (14 minutter siden):

Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker.

Anonymkode: 64783...0dd

Jo, det er finmalt rafinert sukker. Hvis du har brukt det som sukkererstatning, så har du bommet totalt.

Anonymkode: 0aaf1...ae7

Skrevet
Anonym bruker skrev (27 minutter siden):

Jo, det er finmalt rafinert sukker. Hvis du har brukt det som sukkererstatning, så har du bommet totalt.

Anonymkode: 0aaf1...ae7

Det er jo en ypperlig erstatning for vanlig sukker hvis du ikke har det, men ikke hvis du tror du skal spare kalorier, er diabetiker eller liknende.

Anonymkode: 4232f...3bb

Skrevet
Anonym bruker skrev (54 minutter siden):

Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker.

Anonymkode: 64783...0dd

Hva trodde du det var? Og hvorfor trengte du sukkererstatning til venninnen din?

Anonymkode: 70190...4b3

Skrevet
Anonym bruker skrev (2 timer siden):

Det er det vel ikke? Jeg har brukt melis som sukkererstatning til ei venninne av meg. Det går så fint så. Det er ikke det samme som sukker.

Anonymkode: 64783...0dd

Jo, det er finmalt sukket.

Du kan lage melis selv om du putter sukker i morteren. 

Sukker kommet i tre utgaver, strøsukker, finmalt sukker og melis.

Eneste forskjellen er hvor finmalt det er, akkurat samme produktet eller.

Sukkererstatning er det ihvertfall ikke.

Anonymkode: ec50f...0a0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...