Gå til innhold

Hva er galt med Toro lasagne?


Anbefalte innlegg

Ser flere nevner det som noe av det beste de fikk da de var barn, men med kommentaren «jeg visste ikke bedre.» 
For å være helt ærlig, vet jeg ikke om noen som lager bedre lasagne. Jeg har prøvd selv et par ganger fra scratch og da nekter ungene å spise. Jeg syntes selv den var god. Jeg har fått det hos ei venninne, og den var mer som bolognese med pastaplater. Jeg har bestilt på italiensk restaurant et par ganger, men selv der ble jeg heller ikke imponert. 
Så hvorfor dette hatet mot Toro lasagnen? Jeg syns den er av de bedre faktisk. 

Anonymkode: e4270...055

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144432179-hva-er-galt-med-toro-lasagne/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den er helt ok, men kan ikke sammenlignes med den hjemmelagde jeg pleier å lage. Toro sin er jo omtrent bare tynn suppe med kjøttdeig og lasagneplater. Hjemmelaget er full av løk, hvitløk, gulrøtter, tomater osv, med tykk ostesaus. Det blir noe helt annet. 

Anonymkode: b9d4e...759

Jeg synes Toro sin er helt ok, men jeg pleier pimpe den litt da.

Bruker en boks knuste tomater istedenfor vann, da blir fargen og konsistensen bedre. Har gjerne litt ekstra krydder i også. Bytter ut litt av melken med matfløte, så blir den litt tykkere.

800 gram kjøttdeig og en familiepakke med Toro, litt pimp, og den er helt ok.

Ungene her også liker Toro sin bedre enn hjemmelaget, men jeg og gubben liker hjemmelaget best. Pimpa Toro blir mellomtingen ;)

 

Anonymkode: f0c3f...717

Det er ingenting feil med Toro sin. Jeg har fått ekte lasagne på italiensk vis i alle år, og likevel spiser jeg Toro sin selv om det ikke ligner på vanlig lasagne. Har heller aldri spist noen god hjemmelaget hos venner, grøss 

Anonymkode: b0e64...877

Ikke noe galt med Toro, men jeg personlig synes Knorr smaker bedre. ;) Men liker begge bedre enn de fleste hjemmelagede jeg har smakt.

Ferdigmat/halvfabrikat er vel ikke like "fint" som hjemmelaget, og jeg kjenner jo at det er mindre smak på det. Men jeg liker det sånn, synes ikke det er noe godt når det er for mye tomatsmak f.eks. Jeg klarer ikke hjemmelaget tomatsuppe, men liker Toro sin. 😛

Anonymkode: 18689...146

Annonse

Det er heilt grei mat, men heimelaga er bedre. Eg er oppvokst med heimelaga lasagne, så eg har ikkje nostalgiske kjensler for pulvervarianten. Og den er oversalta, underkrydra og utan bechamelsaus. Men heilt greit, ikkje er den vond og ein blir mett.

Jeg har prøvd å pimpe den og jeg har laget fra bunn etter flere forskjellige oppskrifter, men det er Toro sin, uten ekstra stæsj, familien vil ha. Jeg lurer i litt ekstra krydder og løk, men ellers følger jeg ‘oppskriften’. 
 

 

Annonse

Dette er jo fordi den fra Toro var ditt første møte med lasagne, slik at det ble da din standard. Den fra Toro er jo egentlig litt annen rett enn den man lager hjemme fordi i Toro sin er jo tomatsausen blandet med den hvite ostesausen og den blir da mildere og helt annerledes. 

Jeg vokste opp med Toro lasagne, ble presentert for det i tenårene først da, for hjemme hos oss var det aldri sånn mat. Så i voksen alder skjønte jeg hvordan ordentlig lasagne SKULLE være, altså mørk kjøttsaus og så ostesaus som eget lag og pastaplater. For meg er det da en helt annen rett, og i hodet mitt er det Toro jeg tenker på når jeg sier jeg skal lage lasagne 🤣 Er det som blir laget her hos meg fordi det er det jeg foretrekker. Men snakker ikke så høyt om det fordi blant andre folk er det den hjemmelagede som er det riktige. 

Anonymkode: 29f16...fdf

Toro sin er helt grei mat, jeg har ikke spist den på mange år, men, med hånda på hjertet, må jeg si at hjemmelaget lasagne slår den ned i støvlene. Jeg har spist mye god lasagne både hjemme, på besøk og på restaurant, men det er jo en litt annen smak enn Toro. Så om det er som Toro sin man synes det skal smake, så blir man sikkert skuffet av å få en som smaker kjøtt, tomat, krydder osv. 

Merkelig at kun ÉN person nevner at både Toro og Knorr sine lasagner mangler en vesentlig del av lasagne; bechamelsausen.

Si hva dere vill om disse posene til knorr og Toro, (smaker helt greit), men lasagne er det jo definitivt ikke.

Anonymkode: 85d3a...5be

Jeg liker best Toro sin, har prøvd andre men det er alltid Toro sin vi har, ofte på lørdagen eller når jeg har fri en ukedag, det er favorittmaten til 5 åringen. Mamma pleier å lage hjemmelaget saus men jeg liker Toro sin bedre. 

Anonymkode: 18f7b...17a

Jeg påberoper meg til å lage fantastisk lasagne. Alle som kommer på besøk kommer med ønske om lasagnen min. Den er ganske dyr og tidkrevende å lage så det blir ikke helt hverdagskost. Men min kan virkelig ikke sammenlignes med Toro😂. Hadde noen sagt det noen gang tror jeg at jeg hadde blitt fornærmet. Til og med kona til faren min elsker den. Det er omtrent det eneste hun noen gang har rost meg for. Da hun til og med har greid å kritisere hver eneste kake jeg har laget. Er kun lasagnen hun har rost meg på. Min lasagne lages helst av ferske lasagne plater. Så er sausen laget av hakkede tomater, tomatpuré, gulrøtter, løk, hvitløk, kjøttdeig (om jeg skal være ekstra fancy har jeg kuttet høyrygg i knøttsmå biter for hånd og brukt det) worchestshire saus, rødvin en god del forskjellige krydder og laaang koketid.  Så lager jeg en bechamel ostesaus med forskjellige oster, sennep og krydder. Når jeg lager selve lasagnen så er det ett lag med kjøtt saus i bunn så plater over der hvit saus som jeg legger ekstra klatrer med Creme fraîche og revet ost, så ny plate med kjøtt saus så plate så ostesaus med det samme. Siste laget er kjøttsaus med revet ost på toppen og så topper jeg personlig lett rømme i klatrer over der igjen. Jeg lager som regel giga porsjon med 1.5 kg med kjøtt og det går mye ost og minst 4 Creme fraîche bokser i tillegg. Dette blir mat til ca 10 stykk pluss 6 stykk dagen etter. Så her er det snakk om mengder. Har aldri opplevd noen som ikke har likt den. Tvert i mot har jeg opplevd ekstremt kresne barn sluke det i seg. Men det er ekstremt tidkrevende og ikke minst veldig dyr mat som jeg lager til anledning. Beklager alle skrive feilene ligger hjemme med knekt brystbein og en god del smertestillende 

Anonymkode: 8dad9...72c

Altså, jeg er oppvokst med Toro-saus, og mammas saus var den beste. Da jeg begynte å skulle lage saus selv fra bunnen av, bare fordi jeg fikk lyst til å prøve, var det ikke godt. Jeg innså etter hvert at jeg savnet "Toro-smaken".  Da vi flyttet til utlandet, fant jeg ikke Toro-saus, og alternativet var å lage egen saus. Og etter 8 år med hjemmelaget saus, smakte Toro høgg da jeg prøvde det en gang igjen for lettvinthets skyld. Det er noe med hva man er vant med.

For et par år siden tok jeg med Toro lasagne på hyttetur, for enkelthets skyld. Tull og tøys egentlig, for det er like enkelt å lage både lasagne på egenhånd. Men det ble nå sånn. Æsj og uff, det smakte fælt, det var hele familien enige i. Vi endte med å spise brødskiver. Jeg klarer å spise litt Toro-lasagne om jeg får det servert, men jeg blir veldig fort mett... 

Jeg tror det har med hva man er vant med.  All Toro-og-lignende-mat har en egen smak, og er det den man er vant med, så er det den man liker og vil ha. Vi prøver oss fremdeles av og til med en posesaus eller suppe, men bortsett fra Tomat-suppe som jeg fremdeles liker, så er det rett og slett ikke godt. 

Anonymkode: b6224...371

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...