Anonym bruker Skrevet 19. juli 2022 #1 Skrevet 19. juli 2022 Tenker på alt utenom omelett og eggerøre. Anonymkode: dcf60...ea9
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2022 #2 Skrevet 19. juli 2022 Syltetøy Sylte Leverpostei Anonymkode: 71b98...b37
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2022 #3 Skrevet 19. juli 2022 Syltetøy og prim for det meste. Praktisk å lage prim om man har mye rester/skalker av brunost.Eggesalat også, men det teller vel ikke😀 Anonymkode: 3eeb0...fa2
tante grusom master of law Skrevet 19. juli 2022 #5 Skrevet 19. juli 2022 Rørte jordbær Svensk julskinka Rekesalat Eggsalat
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2022 #6 Skrevet 19. juli 2022 Skinkepostei og tunfisksalat. Anonymkode: 42e25...c14
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2022 #7 Skrevet 19. juli 2022 Eggesalat, syltetøy, lammerull (til jul) Anonymkode: 6fbb1...63d
Himmel og hav Skrevet 19. juli 2022 #8 Skrevet 19. juli 2022 Syltetøy, geleer, eggesalat. Og til jul blir det sylteflesk og tomatsild.
frk Nilsen Skrevet 19. juli 2022 #10 Skrevet 19. juli 2022 Syltetøy Ripsgele Majones Potetsalat Italiensk salat Rødbetesalat
amandine Skrevet 19. juli 2022 #11 Skrevet 19. juli 2022 (endret) Til jul lager vi jo litt, svensk juleskinke og sildesalat, spesielt. Så lager vi syltetøy, jordbær, bringebær, plommer og solbær. Vi har også gjerne eplemos som pålegg. Jeg liker å lage leverpostei og laksemousse når det er gjester til lunsj, og så er jeg veldig glad i å lage skagenrøre og rekesalat. Jeg pleier å lage en påleggssalat av rester etter fiskemiddager, men den har nok ikke et navn. Ja, og majones lager vi. Endret 19. juli 2022 av amandine
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2022 #12 Skrevet 19. juli 2022 Jeg prøvde å lage ost etter å ha sett på en video. Blandet kremost og yoghurt og noe melk tror jeg. Mye jobb og den mest kornete og merkelige smaken jeg har kjent. Ikke varte den mer enn til ett måltid heller, for utrolig nok spiste alle av den. Det smakte ikke vondt, men var ikke verdt jobben i det hele tatt! Ellers var vi med og lagde det vanlige til jul hjemme. Leverpostei som ble utrolig god hvert år, sylte og sursild og den pakka der. Jeg har ikke videreført tradisjonen da. Anonymkode: f1b98...d33
amandine Skrevet 19. juli 2022 #14 Skrevet 19. juli 2022 Nå ble jeg inspirert her, tok opp den siste pakken leverpostei fra fryseren. Det blir god frokost i morgen.
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2022 #16 Skrevet 20. juli 2022 Makrell i tomat, kaviar, kokt skinke, peanøttsmør, grobladgele, granskuddsirup og løvetannsirup. Anonymkode: e6793...baf
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2022 #17 Skrevet 20. juli 2022 Tusen takk for alle svar, mye spennende og nye ideer 😊 Hi Anonymkode: dcf60...ea9
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2022 #18 Skrevet 20. juli 2022 Anonym bruker skrev (15 timer siden): Skinkepostei og tunfisksalat. Anonymkode: 42e25...c14 Vil du dele oppskrifter? Hi Anonymkode: dcf60...ea9
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2022 #19 Skrevet 20. juli 2022 Anonym bruker skrev (11 timer siden): Laksepålegg. Anonymkode: 6a4c6...be7 Vil du dele oppskrift? Hi Anonymkode: dcf60...ea9
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2022 #20 Skrevet 20. juli 2022 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Makrell i tomat, kaviar, kokt skinke, peanøttsmør, grobladgele, granskuddsirup og løvetannsirup. Anonymkode: e6793...baf Da må jeg spørre siden det neppe er noe jeg hater mer enn makrell i tomat som pålegg. Hvordan smaker den hjemmelaget ift den forferdelige hermetiske? For det er jo stor forskjell ellers på hjemmelaget og kjøpt. Jeg er nemlig glad i makrell, og tomater elsker jeg, så kanskje jeg ville likt hjemmelaget. Anonymkode: f1b98...d33
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2022 #21 Skrevet 20. juli 2022 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Makrell i tomat, kaviar, kokt skinke, peanøttsmør, grobladgele, granskuddsirup og løvetannsirup. Anonymkode: e6793...baf Hva er grobladgele? Hi Anonymkode: dcf60...ea9
Anonym bruker Skrevet 20. juli 2022 #22 Skrevet 20. juli 2022 Noen som lager eget sjokoladepålegg? Hi Anonymkode: dcf60...ea9
TøffiTrynet☠ Skrevet 20. juli 2022 #23 Skrevet 20. juli 2022 Til jul lager vi ribberull. Lager gjerne litt ekstra sim vi fryser ned og har til påske. Ellers lager jeg påleggssalater i alle varianter. Italiensk salat, eggsalat, tunfisksalat osv. Jeg rører også syltetøy av blåbær, bringebær og rips. Av svigermor får jeg hjemmelaget sitronsild og tomatsild.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå