Gå til innhold

Dere som lager hjemmelaget pålegg, hva lager dere?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenker på alt utenom omelett og eggerøre.

Anonymkode: dcf60...ea9

Skrevet

Syltetøy

Sylte

Leverpostei

Anonymkode: 71b98...b37

Skrevet

Syltetøy og prim for det meste. Praktisk å lage prim om man har mye rester/skalker av brunost.Eggesalat også, men det teller vel ikke😀

Anonymkode: 3eeb0...fa2

Skrevet

Syltetøy

Anonymkode: 05983...66c

Skrevet

Rørte jordbær

Svensk julskinka

Rekesalat

Eggsalat

Skrevet

Skinkepostei og tunfisksalat.

Anonymkode: 42e25...c14

Skrevet

Eggesalat, syltetøy, lammerull (til jul)

Anonymkode: 6fbb1...63d

Skrevet

Syltetøy, geleer, eggesalat. Og til jul blir det sylteflesk og tomatsild. 

Skrevet

Syltetøy

Ripsgele

Majones

Potetsalat

Italiensk salat

Rødbetesalat

 

 

Skrevet (endret)

Til jul lager vi jo litt, svensk juleskinke og sildesalat, spesielt.  Så lager vi syltetøy, jordbær, bringebær, plommer og solbær. Vi har også gjerne eplemos som pålegg. Jeg liker å lage leverpostei og laksemousse når det er gjester til lunsj, og så er jeg veldig glad i å lage skagenrøre og rekesalat. Jeg pleier å lage en påleggssalat av rester etter fiskemiddager, men den har nok ikke et navn. Ja, og majones lager vi. 

Endret av amandine
Skrevet

Jeg prøvde å lage ost etter å ha sett på en video. Blandet kremost og yoghurt og noe melk tror jeg. Mye jobb og den mest kornete og merkelige smaken jeg har kjent. Ikke varte den mer enn til ett måltid heller, for utrolig nok spiste alle av den. Det smakte ikke vondt, men var ikke verdt jobben i det hele tatt! 

Ellers var vi med og lagde det vanlige til jul hjemme. Leverpostei som ble utrolig god hvert år, sylte og sursild og den pakka der. Jeg har ikke videreført tradisjonen da. 

Anonymkode: f1b98...d33

Skrevet

Laksepålegg.

Anonymkode: 6a4c6...be7

Skrevet

Nå ble jeg inspirert her, tok opp den siste pakken leverpostei fra fryseren. Det blir god frokost i morgen. 

Skrevet

Gomme 🥰

Anonymkode: 6774f...242

Skrevet

Makrell i tomat, kaviar, kokt skinke, peanøttsmør, grobladgele, granskuddsirup og løvetannsirup. 

Anonymkode: e6793...baf

Skrevet

Tusen takk for alle svar, mye spennende og nye ideer 😊

Hi

Anonymkode: dcf60...ea9

Skrevet
Anonym bruker skrev (15 timer siden):

Skinkepostei og tunfisksalat.

Anonymkode: 42e25...c14

Vil du dele oppskrifter?

Hi

Anonymkode: dcf60...ea9

Skrevet
Anonym bruker skrev (11 timer siden):

Laksepålegg.

Anonymkode: 6a4c6...be7

Vil du dele oppskrift?

Hi

Anonymkode: dcf60...ea9

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 timer siden):

Makrell i tomat, kaviar, kokt skinke, peanøttsmør, grobladgele, granskuddsirup og løvetannsirup. 

Anonymkode: e6793...baf

Da må jeg spørre siden det neppe er noe jeg hater mer enn makrell i tomat som pålegg. Hvordan smaker den hjemmelaget ift den forferdelige hermetiske? For det er jo stor forskjell ellers på hjemmelaget og kjøpt. Jeg er nemlig glad i makrell, og tomater elsker jeg, så kanskje jeg ville likt hjemmelaget. 

Anonymkode: f1b98...d33

Skrevet
Anonym bruker skrev (3 timer siden):

Makrell i tomat, kaviar, kokt skinke, peanøttsmør, grobladgele, granskuddsirup og løvetannsirup. 

Anonymkode: e6793...baf

Hva er grobladgele?

Hi

Anonymkode: dcf60...ea9

Skrevet

Noen som lager eget sjokoladepålegg?

Hi

Anonymkode: dcf60...ea9

Skrevet

Til jul lager vi ribberull. Lager gjerne litt ekstra sim vi fryser ned og har til påske. 
 

Ellers lager jeg påleggssalater i alle varianter. Italiensk salat, eggsalat, tunfisksalat osv. 

Jeg rører også syltetøy av blåbær, bringebær og rips.

Av svigermor får jeg hjemmelaget sitronsild og tomatsild.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...