Gå til innhold

Hva bruker dere kål til egentlig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg syns hodekål er godt fordi jeg fikk det servert med smeltet smør på av svigermor. Nam! Men hva brukes den til ellers, sånn bortsett fra får-i-kål? 

Anonymkode: 8ffe6...ffe

Fortsetter under...

Skrevet

Alt. Smørdampet. Store kløfter på grill. Kålstuing. Finsnittet i salat og wok. Surkål. 

Anonymkode: 524f5...02a

Skrevet
Anonym bruker skrev (5 minutter siden):

Alt. Smørdampet. Store kløfter på grill. Kålstuing. Finsnittet i salat og wok. Surkål. 

Anonymkode: 524f5...02a

Men hvilken mat passer den til? 

Anonymkode: 8ffe6...ffe

Skrevet

Jeg bruker det i vårruller. 

Anonymkode: 87643...ccd

Skrevet
Anonym bruker skrev (20 minutter siden):

Men hvilken mat passer den til? 

Anonymkode: 8ffe6...ffe

Kjøtt fisk pølser salater smørbrød (som coleslaw)...

Anonymkode: 524f5...02a

Skrevet

Vårruller, kålrulletter, surkål, salat. Passer til alt av kjøtt og fisk

Anonymkode: 3af63...878

Annonse

Skrevet

Det beste er spisskål, servert som du fikk av svigermor, til spekemat, karbonader, sommerkoteletter ol, men den er god på grillen og i wooc også.

Anonymkode: 8984c...192

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Det beste er spisskål, servert som du fikk av svigermor, til spekemat, karbonader, sommerkoteletter ol, men den er god på grillen og i wooc også.

Anonymkode: 8984c...192

Det så godt ut. Hun serverte bare med smør, men kan tro det er godt til salt spekemat. 

Anonymkode: 8ffe6...ffe

Skrevet

Haha! Wooc?

Anonymkode: ad560...e56

Skrevet
Anonym bruker skrev (20 minutter siden):

Haha! Wooc?

Anonymkode: ad560...e56

Hyggelig å gi deg noe å le av 😁

Anonymkode: 8984c...192

Skrevet

Itsliensk salat. 
 

Jeg liker finsnittet nykål, raspa gulrot sammen og gjerne raspa agurk også. 
Jeg har en slekt som ikke er noe glad i saus, men om jeg lager tykk hvit saus og blander inn finhakkeg kål og raspet gulrot så spiser de så det tyter ut av de. Det blir vel nesten stuing, men jeg blander deg inn når sausen er ferdig, så både kål og gulrot er sprøtt. Mine unger liker det ikke, de liker ikke stuing i det hele tatt så lager det bare når jeg er på hytta med resten av familien. Sukkererter er også godt i. Gressløk går også. 
 

Fres hvitløk og endel smør i panna før en blander inn kål og lar det såvidt steke er også godt. Du kan også bruke bladene til blomkål for enda mer smak. De i seg selv er veldig gode slik. 
 

Har en kollega som lager kålruletter, det syns ungene hennes er så godt. Hun er ikke så stor fan, men hva gjør en ikke for de barna… Fylt kålhode har jeg hatt lyst til å prøve flere ganger, men kommer meg aldri så langt. 

Anonymkode: ff69d...053

Skrevet

Kålruletter.

Anonymkode: 764e7...735

Annonse

Skrevet

Jeg bruker grønnkål i salaten min hver morgen. Digg! 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...