Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #1 Skrevet 22. juni 2022 Jeg syns hodekål er godt fordi jeg fikk det servert med smeltet smør på av svigermor. Nam! Men hva brukes den til ellers, sånn bortsett fra får-i-kål? Anonymkode: 8ffe6...ffe
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #2 Skrevet 22. juni 2022 Alt. Smørdampet. Store kløfter på grill. Kålstuing. Finsnittet i salat og wok. Surkål. Anonymkode: 524f5...02a
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #3 Skrevet 22. juni 2022 Anonym bruker skrev (5 minutter siden): Alt. Smørdampet. Store kløfter på grill. Kålstuing. Finsnittet i salat og wok. Surkål. Anonymkode: 524f5...02a Men hvilken mat passer den til? Anonymkode: 8ffe6...ffe
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #4 Skrevet 22. juni 2022 Jeg bruker det i vårruller. Anonymkode: 87643...ccd
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #5 Skrevet 22. juni 2022 Anonym bruker skrev (20 minutter siden): Men hvilken mat passer den til? Anonymkode: 8ffe6...ffe Kjøtt fisk pølser salater smørbrød (som coleslaw)... Anonymkode: 524f5...02a
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #6 Skrevet 22. juni 2022 Vårruller, kålrulletter, surkål, salat. Passer til alt av kjøtt og fisk Anonymkode: 3af63...878
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #7 Skrevet 22. juni 2022 Det beste er spisskål, servert som du fikk av svigermor, til spekemat, karbonader, sommerkoteletter ol, men den er god på grillen og i wooc også. Anonymkode: 8984c...192
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #8 Skrevet 22. juni 2022 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Det beste er spisskål, servert som du fikk av svigermor, til spekemat, karbonader, sommerkoteletter ol, men den er god på grillen og i wooc også. Anonymkode: 8984c...192 Det så godt ut. Hun serverte bare med smør, men kan tro det er godt til salt spekemat. Anonymkode: 8ffe6...ffe
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #10 Skrevet 22. juni 2022 Anonym bruker skrev (20 minutter siden): Haha! Wooc? Anonymkode: ad560...e56 Hyggelig å gi deg noe å le av 😁 Anonymkode: 8984c...192
Anonym bruker Skrevet 22. juni 2022 #11 Skrevet 22. juni 2022 Itsliensk salat. Jeg liker finsnittet nykål, raspa gulrot sammen og gjerne raspa agurk også. Jeg har en slekt som ikke er noe glad i saus, men om jeg lager tykk hvit saus og blander inn finhakkeg kål og raspet gulrot så spiser de så det tyter ut av de. Det blir vel nesten stuing, men jeg blander deg inn når sausen er ferdig, så både kål og gulrot er sprøtt. Mine unger liker det ikke, de liker ikke stuing i det hele tatt så lager det bare når jeg er på hytta med resten av familien. Sukkererter er også godt i. Gressløk går også. Fres hvitløk og endel smør i panna før en blander inn kål og lar det såvidt steke er også godt. Du kan også bruke bladene til blomkål for enda mer smak. De i seg selv er veldig gode slik. Har en kollega som lager kålruletter, det syns ungene hennes er så godt. Hun er ikke så stor fan, men hva gjør en ikke for de barna… Fylt kålhode har jeg hatt lyst til å prøve flere ganger, men kommer meg aldri så langt. Anonymkode: ff69d...053
tante grusom master of law Skrevet 22. juni 2022 #13 Skrevet 22. juni 2022 Svensk husmann: kålpudding. Dødsgodt! https://recept.se/recept/kalpudding-med-graddsas
prebs Skrevet 22. juni 2022 #14 Skrevet 22. juni 2022 Jeg bruker grønnkål i salaten min hver morgen. Digg!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå