Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #1 Skrevet 28. mai 2022 Jeg skal lage pavlova til i morgen. Stekte nettopp marengsbunnen, helt etter oppskriften. Begynte å kjenne litt lukt 5 min før ferdig steketid, og bunnen er brun. Kan den spises? Må den kastes? Elsker pavlova, men har aldri laget selv før🙈 Anonymkode: bb8e9...6cf
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #3 Skrevet 28. mai 2022 Anonym bruker skrev (4 minutter siden): Bilde? Anonymkode: 406a4...858 Anonymkode: bb8e9...6cf
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #4 Skrevet 28. mai 2022 Hm... Den er stekt på for sterk varme. Hvor varm var ovnen? Jeg ville laget ny, fordi den er karamelisert. Og det er ikke så godt på pavolva Anonymkode: b293a...b94
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #5 Skrevet 28. mai 2022 Lag ny ja. Den der er ikke god. Anonymkode: d72e7...e8e
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #6 Skrevet 28. mai 2022 Det der går helt fint. Anonymkode: 9a08f...d91
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #7 Skrevet 28. mai 2022 Jeg synes nesten den blir vedre når den får litt farge. Smak på den! Anonymkode: 2a43d...b45
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #8 Skrevet 28. mai 2022 Tusen takk for innspill😅. Hadde ikke tid til å lage ny, ei heller å gå på butikken for å kjøpe bunn. Tok dermed sjansen på å servere den mislykkede. HELE kaka ble spist opp!! Rubbel og bit😅. Syns selv at den smakte helt OK med vaniljekrem og bær. Er glad den ble servert, liker ikke matsvinn👍. Anonymkode: bb8e9...6cf
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #9 Skrevet 28. mai 2022 Jeg foretrekker at den får litt farge. Den ser ut som de pavlovaene jeg pleier å lage. Det går nok helt fint. Pavlovaen er som regel den kaken som alltid blir spist opp i besøk her. Anonymkode: 3349e...5d8
Anonym bruker Skrevet 28. mai 2022 #10 Skrevet 28. mai 2022 Og nå så jeg siste innlegget. Bra der gikk fint. Anonymkode: 3349e...5d8
Anonym bruker Skrevet 29. mai 2022 #12 Skrevet 29. mai 2022 Så bra at den ble vellykket og spist opp, 🙂 det samme skjedde med pikekyssene som jeg lagde en gang, de var ikke gode, så de ble kastet. Anonymkode: f8497...5c2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå