Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #1 Skrevet 16. mai 2022 Jeg har stekt den etter sånn det står på pakken. Nå er den kald. Hvordan oppbevarer jeg den nå til i morra? Kjøkkenbenken? Kjøleskapet? Anonymkode: e2b95...6fd
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #2 Skrevet 16. mai 2022 På kjøkkenbenken med et kjøkkenhåndkle over. Anonymkode: b2ca5...8dd
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #3 Skrevet 16. mai 2022 Det er ellers bare å google "oppbevare pavlova". Anonymkode: 3739f...2f0
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #4 Skrevet 16. mai 2022 Regner med det er marengsbunn du har laget? Det kan stå tildekket med bakepapir eller håndkle i romtemperatur. Vaniljekremen avkjøles rett etter den er tyknet, og blandes med pisket krem i morgen. Pavlova må «monteres» rett før servering. Men restene kan fryses, ikke like godt som nylaget, men absolutt godt som halvfrosset «iskake». Anonymkode: 03f79...b04
Ileus Skrevet 16. mai 2022 #5 Skrevet 16. mai 2022 Har den bare stående i steikeovnen når den er blitt kald.
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #6 Skrevet 16. mai 2022 Min står på kjøkkenbenken med ey par servietter over. Har krem og bær på rett før servering i morgen Anonymkode: 8973e...3be
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #7 Skrevet 16. mai 2022 Ta på krem og inn i kjøleskapet med den. 👍 Anonymkode: f5076...8cc
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #8 Skrevet 16. mai 2022 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): Ta på krem og inn i kjøleskapet med den. 👍 Anonymkode: f5076...8cc Neeei. Kremen skal på rett før servering. Anonymkode: 574ce...b5f
Anonym bruker Skrevet 16. mai 2022 #9 Skrevet 16. mai 2022 Anonym bruker skrev (4 minutter siden): Neeei. Kremen skal på rett før servering. Anonymkode: 574ce...b5f Daaaah. Du er ikke sånn super kvikk i hodet. Anonymkode: f5076...8cc
Anonym bruker Skrevet 17. mai 2022 #10 Skrevet 17. mai 2022 Anonym bruker skrev (19 timer siden): Daaaah. Du er ikke sånn super kvikk i hodet. Anonymkode: f5076...8cc Kremen smelter jo marengsen etter en stund, tar alltid på rett før servering. Anonymkode: 68bd5...4e1
Anonym bruker Skrevet 17. mai 2022 #11 Skrevet 17. mai 2022 Anonym bruker skrev (På 16.5.2022 den 19.46): Jeg har stekt den etter sånn det står på pakken. Nå er den kald. Hvordan oppbevarer jeg den nå til i morra? Kjøkkenbenken? Kjøleskapet? Anonymkode: e2b95...6fd Hvilken pakke? Du lager først marengsbunn også legger du på krem og frykt og bær rett før servering. Anonymkode: a8296...a64
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå