Gå til innhold

Har laget pavlova. Hvordan oppbevare den til i morra???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har stekt den etter sånn det står på pakken. Nå er den kald. Hvordan oppbevarer jeg den nå til i morra? 

Kjøkkenbenken?

Kjøleskapet? 

Anonymkode: e2b95...6fd

Skrevet

På kjøkkenbenken med et kjøkkenhåndkle over. 

Anonymkode: b2ca5...8dd

Skrevet

Det er ellers bare å google "oppbevare pavlova".

 

Anonymkode: 3739f...2f0

Skrevet

Regner med det er marengsbunn du har laget? Det kan stå tildekket med bakepapir eller håndkle i romtemperatur. 

Vaniljekremen avkjøles rett etter den er tyknet, og blandes med pisket krem i morgen. 

Pavlova må «monteres» rett før servering. Men restene kan fryses, ikke like godt som nylaget, men absolutt godt som halvfrosset «iskake».

 

Anonymkode: 03f79...b04

Skrevet

Har den bare stående i steikeovnen når den er blitt kald.

Skrevet

Min står på kjøkkenbenken med ey par servietter over.

Har krem og bær på rett før servering i morgen 

Anonymkode: 8973e...3be

Skrevet

Ta på krem og inn i kjøleskapet med den. 👍

Anonymkode: f5076...8cc

Skrevet
Anonym bruker skrev (1 minutt siden):

Ta på krem og inn i kjøleskapet med den. 👍

Anonymkode: f5076...8cc

Neeei. Kremen skal på rett før servering.

Anonymkode: 574ce...b5f

Skrevet
Anonym bruker skrev (4 minutter siden):

Neeei. Kremen skal på rett før servering.

Anonymkode: 574ce...b5f

Daaaah. Du er ikke sånn super kvikk i hodet. 

Anonymkode: f5076...8cc

Skrevet
Anonym bruker skrev (19 timer siden):

Daaaah. Du er ikke sånn super kvikk i hodet. 

Anonymkode: f5076...8cc

Kremen smelter jo marengsen etter en stund, tar alltid på rett før servering.

Anonymkode: 68bd5...4e1

Skrevet
Anonym bruker skrev (På 16.5.2022 den 19.46):

Jeg har stekt den etter sånn det står på pakken. Nå er den kald. Hvordan oppbevarer jeg den nå til i morra? 

Kjøkkenbenken?

Kjøleskapet? 

Anonymkode: e2b95...6fd

Hvilken pakke? Du lager først marengsbunn også legger du på krem og frykt og bær rett før servering. 

Anonymkode: a8296...a64

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...