Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #1 Skrevet 14. mai 2022 Har googlet opp og fant noen som hadde lagt ut selskapsmat fra 50-tallet. Det står mellom disse tre middagene: 1-Klar buljong med eggeboller. Kylling med agurksalat. Appelsinfromasj. 2-Kokt asparges med rørt smør. Roastbiff, saus og grønnsaks. Appemsinfromasj. 3-Spekemat med eggerøre, salat og flatbrød. De andre rettene var sånn "fisk i gele", "kalde eller varme ryper" så det utgikk Da står det mellom disse, akkurat som de står. Alt skal være så autentisk 50-tall som mulig. Anonymkode: 54cff...062
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #2 Skrevet 14. mai 2022 Nr 2.. Maten må være god, ikke bare en gimmick.. Skal ikke påstå jeg hadde likt appelsinfromasj akkurat Anonymkode: f26d5...b70
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #3 Skrevet 14. mai 2022 Anonym bruker skrev (2 minutter siden): Nr 2.. Maten må være god, ikke bare en gimmick.. Skal ikke påstå jeg hadde likt appelsinfromasj akkurat Anonymkode: f26d5...b70 Jeg måtte Google opp det også, og det så ikke så verst ut. Jeg kan bytte det med iskrem og jordbær. Anonymkode: 54cff...062
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #4 Skrevet 14. mai 2022 Helt klart nr 2. Enig med forrige taler i at du må velge noe som smaker godt. Anonymkode: e9f9e...bf2
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #5 Skrevet 14. mai 2022 Husk at kokte poteter hadde sin absolutte topp på 50 tallet da, du må skrelle de før du koker dem og ha godt med grønt på fatet når du serverer (persille). Anonymkode: e9f9e...bf2
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #6 Skrevet 14. mai 2022 Anonym bruker skrev (9 minutter siden): Jeg måtte Google opp det også, og det så ikke så verst ut. Jeg kan bytte det med iskrem og jordbær. Anonymkode: 54cff...062 50 tallet var vel da hermetikken kom? Må jo være veldig femtitalls med hermetisk frukt? Med krem eller is til? Anonymkode: e9f9e...bf2
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #7 Skrevet 14. mai 2022 Jeg husker at jeg har smakt appelsinfromasj, var lita på 70-tallet. Laget med ferskpresset appelsinjuice var det godt og friskt. Anonymkode: 99a86...e70
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #8 Skrevet 14. mai 2022 Anonym bruker skrev (16 minutter siden): 50 tallet var vel da hermetikken kom? Må jo være veldig femtitalls med hermetisk frukt? Med krem eller is til? Anonymkode: e9f9e...bf2 Hermetiske pærer med vaniljeis er jo kjempegodt. Så kan man ev. lage litt hjemmelaget sjokoladesaus som man har over ved servering også. Anonymkode: 99a86...e70
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #9 Skrevet 14. mai 2022 Anonym bruker skrev (1 minutt siden): 50 tallet var vel da hermetikken kom? Må jo være veldig femtitalls med hermetisk frukt? Med krem eller is til? Anonymkode: e9f9e...bf2 Ja, for å presisere, jeg vet at hermetikken ikke ble oppfunnet på 50 tallet, men da kom det veldig mye av den inn på norske kjøkken Anonymkode: e9f9e...bf2
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #10 Skrevet 14. mai 2022 Egentlig står du ganske fritt på å lage tradisjonsrik norsk mat, HI. Matretter som lages fra bunn med ferske råvarer, langtidskokte ting osv. Anonymkode: 99a86...e70
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #11 Skrevet 14. mai 2022 Nr 2 ville jeg satt pris på 🙌 Og appelsinfromasj er jo godt, det lager jeg i 2022 helt på ekte. Anonymkode: 514b7...22a
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2022 #12 Skrevet 14. mai 2022 Appelsinfromasj er kjempegodt. Anonymkode: 6afc2...2c7
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2022 #13 Skrevet 15. mai 2022 Nummer 2, uten tvil! Jeg liker alt på den listen 😊 Anonymkode: cd50b...cfa
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2022 #15 Skrevet 15. mai 2022 Nr 2 med sitronfromasj Anonymkode: 2b845...0d4
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2022 #16 Skrevet 15. mai 2022 Nummer 3. hovedrett kokt torsk mes poteter, grønnsaker og smør, rabarbragrøt med fløte til dessert Anonymkode: dc88f...075
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2022 #17 Skrevet 15. mai 2022 Det blir nr 2 Måtte google opp eggeboller fordi jeg aldri har hørt om det. Vet ikke helt om det så godt ut heller, men alt dette var selskapsmat. Nr2 blir nok best, og takk for svar Anonymkode: 54cff...062
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2022 #18 Skrevet 15. mai 2022 On 5/14/2022 at 8:38 PM, Anonym bruker said: Har googlet opp og fant noen som hadde lagt ut selskapsmat fra 50-tallet. Det står mellom disse tre middagene: 1-Klar buljong med eggeboller. Kylling med agurksalat. Appelsinfromasj. 2-Kokt asparges med rørt smør. Roastbiff, saus og grønnsaks. Appemsinfromasj. 3-Spekemat med eggerøre, salat og flatbrød. De andre rettene var sånn "fisk i gele", "kalde eller varme ryper" så det utgikk Da står det mellom disse, akkurat som de står. Alt skal være så autentisk 50-tall som mulig. Anonymkode: 54cff...062 nr 1 Anonymkode: 6dfc3...3ba
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå