Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #3 Skrevet 1. mai 2022 Norvegia stort sett. Det er osten jeg foretrekker smeltet. Mozerella er også veldig god. Anonymkode: 4d7f8...f22
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #4 Skrevet 1. mai 2022 Den svarte boksen med 4 sorter. Anonymkode: 77811...033
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #5 Skrevet 1. mai 2022 Fersk mozzarella og parmesan strødd over når den tas ut av ovnen. Anonymkode: cfa78...c00
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #6 Skrevet 1. mai 2022 Norvegia eller mozarella Anonymkode: 0641f...787
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #7 Skrevet 1. mai 2022 Det kommer an på type pizza. Klassisk lørdagspizza med kjøttdeig og løk, da blir det Norvegia. Lager vi italiensk pizza med surdeigbunn, pesto og spekeskinke, har vi på fersk mozerella. Anonymkode: fbbaf...8d1
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #8 Skrevet 1. mai 2022 Enten vanlig revet Norvegia eller ferdig revet cheddar fra pose Anonymkode: 46132...bb9
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #9 Skrevet 1. mai 2022 Vanlig Norvegia som jeg river selv. Anonymkode: 78e02...786
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #10 Skrevet 1. mai 2022 Det varierer. Av ost vi river: Norvegia eller Jarlsberg. Cheddar også når vi har det i kjøleskapet. I tillegg til revet ost skjærer vi opp mozzarella og legger i skiver. Anonymkode: dc0ad...997
TinaK 1990 Skrevet 1. mai 2022 #11 Skrevet 1. mai 2022 Blanding mellom Norwegian, mozarella og cheddar
Anonym bruker Skrevet 1. mai 2022 #12 Skrevet 1. mai 2022 Jarlsberg og parmesan. Anonymkode: c0b68...663
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå