Gå til innhold

Hvilken ost pleier dere å bruke på pizza?


Anbefalte innlegg

Skrevet

?

Anonymkode: 26797...90a

Fortsetter under...

Skrevet

Mozzarella

Skrevet

Norvegia stort sett. Det er osten jeg foretrekker smeltet. Mozerella er også veldig god. 

Anonymkode: 4d7f8...f22

Skrevet

Den svarte boksen med 4 sorter.

Anonymkode: 77811...033

Skrevet

Fersk mozzarella og parmesan strødd over når den tas ut av ovnen. 

Anonymkode: cfa78...c00

Skrevet

Norvegia eller mozarella 

Anonymkode: 0641f...787

Annonse

Skrevet

Det kommer an på type pizza. Klassisk lørdagspizza med kjøttdeig og løk, da blir det Norvegia. Lager vi italiensk pizza med surdeigbunn, pesto og spekeskinke, har vi på fersk mozerella. 

Anonymkode: fbbaf...8d1

Skrevet

Enten vanlig revet Norvegia eller ferdig revet cheddar fra pose

Anonymkode: 46132...bb9

Skrevet

Vanlig Norvegia som jeg river selv. 

Anonymkode: 78e02...786

Skrevet

Det varierer.
Av ost vi river: 
Norvegia eller Jarlsberg. Cheddar også når vi har det i kjøleskapet. 

I tillegg til revet ost skjærer vi opp mozzarella og legger i skiver. 

Anonymkode: dc0ad...997

Skrevet

Blanding mellom Norwegian, mozarella og cheddar

Skrevet

Jarlsberg og parmesan.

Anonymkode: c0b68...663

Skrevet

Norvegia.

Anonymkode: 117ea...862

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...