Gå til innhold

Sjokolade smørkrem


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (9 minutter siden):

Jeg bruker en vanlig oppskrift med smør, melis og kakao, men så tilsetter jeg kremost i tillegg, og vips smaker det sinnsykt mye bedre!

Anonymkode: 8b6e4...5f8

Men gjør ikke kremosten den løsere? Det er dessverre min erfaring. Hvor mye evt?

Anonymkode: fd14d...5d0

Kremosten gjør den mye mindre holdbar, bare så du vet det. Ser fint ut, og gode med en gang de kommer fra kjøleskapet, men holder dårlig og blir lettere sur...

Jeg sverger til marengssmørkrem med sjokolade i. Blir fløyelsmyk og deilig, og veldig holdbar. Flere måter å lage på, men jeg synes dette er den enkleste

http://bakeprosjektet.no/sveitsisk-marengssmorkrem-med-sjokolade/

Anonymkode: d9266...ea9

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...