Anonym bruker Skrevet 26. april 2022 #1 Skrevet 26. april 2022 Den kan ikke være så kompakt og tung som kaker uten egg vanligvis er.. Anonymkode: fadc2...aa5
Anonym bruker Skrevet 26. april 2022 #2 Skrevet 26. april 2022 Dette lurer jeg også på! Har dessverre ingen tips til deg men håper du får noen 😊 Anonymkode: 3ab18...c9b
Anonym bruker Skrevet 26. april 2022 #3 Skrevet 26. april 2022 https://www.godt.no/aktuelt/i/VbBw3J/dette-kan-du-bruke-i-stedet-for-egg-i-bakst Anonymkode: df529...373
Anonym bruker Skrevet 26. april 2022 #4 Skrevet 26. april 2022 Anonym bruker skrev (38 minutter siden): https://www.godt.no/aktuelt/i/VbBw3J/dette-kan-du-bruke-i-stedet-for-egg-i-bakst Anonymkode: df529...373 Alt det der er prøvd ut, men ingenting blir lett og luftig Anonymkode: fadc2...aa5
Anonym bruker Skrevet 26. april 2022 #5 Skrevet 26. april 2022 Anonym bruker skrev (45 minutter siden): Dette lurer jeg også på! Har dessverre ingen tips til deg men håper du får noen 😊 Anonymkode: 3ab18...c9b Har du også allergikere i familien? Anonymkode: fadc2...aa5
amandine Skrevet 26. april 2022 #6 Skrevet 26. april 2022 Har dere prøvd vann fra hermetiske kikerter eller hvite bønner? Jeg har ikke laget sukkerbrød men jeg har laget pavlova, du kan sikkert lage sukkerbrød også? http://birgittemagnussen.no/aquafaba-superingrediensen-du-ma-slutte-a-helle-i-vasken/
Anonym bruker Skrevet 26. april 2022 #7 Skrevet 26. april 2022 amandine skrev (46 minutter siden): Har dere prøvd vann fra hermetiske kikerter eller hvite bønner? Jeg har ikke laget sukkerbrød men jeg har laget pavlova, du kan sikkert lage sukkerbrød også? http://birgittemagnussen.no/aquafaba-superingrediensen-du-ma-slutte-a-helle-i-vasken/ Skulle akkurat foreslå det samme. Vet ikke hvordan det er med sukkerbrød da, men jeg så en episode av Great British Bake Off hvor de laget pavlova med kikertvann. Du kan jo prøve å piske det opp og vende inn i røren og se om det blir luftigere kakebunn? Anonymkode: abad0...fc0
Anonym bruker Skrevet 26. april 2022 #8 Skrevet 26. april 2022 Jeg har også allergiker ja! Jeg har laget pavlova med aquafaba, men ikke noe annet. Sliter med at alle kaker blir tunge, og nå har jeg også behov for et sukkerbrød til konfirmasjon… Anonymkode: 3ab18...c9b
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2022 #9 Skrevet 3. mai 2022 amandine skrev (På 26.4.2022 den 19.04): Har dere prøvd vann fra hermetiske kikerter eller hvite bønner? Jeg har ikke laget sukkerbrød men jeg har laget pavlova, du kan sikkert lage sukkerbrød også? http://birgittemagnussen.no/aquafaba-superingrediensen-du-ma-slutte-a-helle-i-vasken/ Vi kan ikke bruke det heller..men det er ett godt tips til de som kan altså:-) Anonymkode: fadc2...aa5
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2022 #10 Skrevet 3. mai 2022 Anonym bruker skrev (På 26.4.2022 den 20.48): Jeg har også allergiker ja! Jeg har laget pavlova med aquafaba, men ikke noe annet. Sliter med at alle kaker blir tunge, og nå har jeg også behov for et sukkerbrød til konfirmasjon… Anonymkode: 3ab18...c9b Det er akkurat det samme jeg skal bruke kaken til:-) Anonymkode: fadc2...aa5
TøffiTrynet☠ Skrevet 3. mai 2022 #11 Skrevet 3. mai 2022 https://www.nrk.no/mat/sukkerbrod-utan-egg-1.7988333 Denne synes jeg blir god. Viktig at du ikke rører for mye! (Og nei, den blir ikke like luftig som med egg, men jeg synes denne oppskriften er det beste alternativet av de jeg har prøvd.)
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2022 #12 Skrevet 3. mai 2022 TøffiTrynet☠ skrev (12 minutter siden): https://www.nrk.no/mat/sukkerbrod-utan-egg-1.7988333 Denne synes jeg blir god. Viktig at du ikke rører for mye! (Og nei, den blir ikke like luftig som med egg, men jeg synes denne oppskriften er det beste alternativet av de jeg har prøvd.) Tusen takk, den står faktisk på listen min av de som skal prøves ut. Ingrid Espelig Hovig stoler jeg på:-) Anonymkode: fadc2...aa5
amandine Skrevet 3. mai 2022 #13 Skrevet 3. mai 2022 Anonym bruker skrev (30 minutter siden): Tusen takk, den står faktisk på listen min av de som skal prøves ut. Ingrid Espelig Hovig stoler jeg på:-) Anonymkode: fadc2...aa5 Du denne hadde jeg glemt! Den har jeg brukt med suksess! Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå