Anonym bruker Skrevet 10. april 2022 #1 Skrevet 10. april 2022 Ikke helt desperat da, men jeg vil lage en god kake med sukkerfondant (tåler ikke nøtter heller), og jeg vil ha en kake uten så mye fukt i seg, de uten egg blir som regel litt tunge og kompakte, men jeg vil ha en luftig en som holder litt på formen.. Anyone? Anonymkode: 50ad3...5fb
Anonym bruker Skrevet 11. april 2022 #2 Skrevet 11. april 2022 Anonym bruker skrev (På 10.4.2022 den 15.19): Ikke helt desperat da, men jeg vil lage en god kake med sukkerfondant (tåler ikke nøtter heller), og jeg vil ha en kake uten så mye fukt i seg, de uten egg blir som regel litt tunge og kompakte, men jeg vil ha en luftig en som holder litt på formen.. Anyone? Anonymkode: 50ad3...5fb .. Anonymkode: 50ad3...5fb
("ᴥ")trollmor.og.♪♫♫trollunge Skrevet 11. april 2022 #3 Skrevet 11. april 2022 Jeg bruker denne oppskriften men sløyfer sitron og bruker i tillegg 2 ts natron i😊 du kan også raspe sjokolade i for litt ekstra smak👍 https://www.matoppskrift.no/oppskrift/sukkerbroed-uten-egg
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå