Anonym bruker Skrevet 9. april 2022 #1 Skrevet 9. april 2022 Har ei ferdig stekt ribbe i fryseren igjen fra jula. Hvordan er det å grille denne? Blir den tørr? Anonymkode: e6693...4fc
Anonym bruker Skrevet 9. april 2022 #2 Skrevet 9. april 2022 Har ikke prøvd, men vil tro den blir tørr ja. Anonymkode: cfd93...ffe
Anonym bruker Skrevet 9. april 2022 #3 Skrevet 9. april 2022 Har aldri gjort det på grillen, men ofte i stekeovnen. Hvis ikke du er avhengig av sprø svor så pensle den med smør pakk den i folie og prøv. Også kan du gi den litt varme uten folie til slutt. Får aldri tørr ribbe når jeg varmer opp igjen i ovnen ihvertfall. Steker ofte en stor ribbe for så å dele den opp i biter som jeg fryser. Anonymkode: 65cb6...375
Anonym bruker Skrevet 10. april 2022 #4 Skrevet 10. april 2022 Svogers steker alltid ribbe på grillen. Han legger den i sølvfolie til den er gjennomvarm, tar det av og steker den litt til så svoren blir sprø igjen. Jeg liker ikke ribbe, men hele slekts mi syns det r godt. Anonymkode: 7d847...547
Anonym bruker Skrevet 10. april 2022 #5 Skrevet 10. april 2022 Tusen takk for tips, da prøver jeg 👍🙂 Anonymkode: e6693...4fc
Anonym bruker Skrevet 10. april 2022 #6 Skrevet 10. april 2022 Svugermor legger alltid ribba på grillen. Jeg steker den, tar den med dit, de legger den litt på grillen. 😊 Anonymkode: 5d835...b2b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå