Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #1 Skrevet 20. mars 2022 Har aldri hatt det selv, og ikke fått det andre steder, men fikk det servert i helgen. Det bar ikke sånn kjempegodt egentlig. Smakte ost av alt. Anonymkode: 5284d...225
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #2 Skrevet 20. mars 2022 Jeg trodde ost var endel av fløtegratinerte poteter! 🤨 Er det ikke vanlig da? Anonymkode: 0a617...d66
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #3 Skrevet 20. mars 2022 Det er vel gratineringen? Eller kan man jo bare koke poteter i fløte? Anonymkode: cf9c8...dd8
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #4 Skrevet 20. mars 2022 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Jeg trodde ost var endel av fløtegratinerte poteter! 🤨 Er det ikke vanlig da? Anonymkode: 0a617...d66 Aner ikke. Har aldri brukt det. De skal jo være gratinert i fløtesaus, men disse var inn i ovnen med ost på. Anonymkode: 5284d...225
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #5 Skrevet 20. mars 2022 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Det er vel gratineringen? Eller kan man jo bare koke poteter i fløte? Anonymkode: cf9c8...dd8 Gratineres de ikke i fløtesausen da? Anonymkode: 5284d...225
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #6 Skrevet 20. mars 2022 Gratinering betyr vel egentlig ost på toppen. Kan ikke huske jeg noen gang på fått gratinerte poteter uten ost på toppen. Men på den andre siden, kan heller ikke huske jeg har fått fiskegrateng med ost oppå Anonymkode: ce56f...14c
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #7 Skrevet 20. mars 2022 https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/flotegratinerte-poteter/ Det er i hvert fall ikke uvanlig. Anonymkode: e21c0...5e7
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #8 Skrevet 20. mars 2022 Ja det er helt vanlig. Aldri fått det servert uten. Anonymkode: 1da96...4ba
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #9 Skrevet 20. mars 2022 Skal være ost el brødsmuler på gratinerte poteter ja! (Brødsmuler er ikke så vanlig). At du aldri fått servert m ost på er jo veldig rart. Har aldri spist det uten. Hverken hjemme, på restaurant el på besøk hos andre. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Grateng Anonymkode: e0c02...1e7
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #10 Skrevet 20. mars 2022 Anonym bruker skrev (7 minutter siden): Gratineres de ikke i fløtesausen da? Anonymkode: 5284d...225 Nei. Anonymkode: e0c02...1e7
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #11 Skrevet 20. mars 2022 Har aldri fått det uten ost. Anonymkode: 0626a...14e
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #12 Skrevet 20. mars 2022 Mange bruker ost i fløten. Da blir det mindre tydelig. Å gratinere betyr egentlig bare å lage en gylden skorpe på toppen av matretten. Anonymkode: bfe0a...1aa
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #13 Skrevet 20. mars 2022 Ja, jeg har aldri spist det uten ost på toppen. Hverken hjemme eller ute på restaurant. Anonymkode: 8c410...b85
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #14 Skrevet 20. mars 2022 Det er mest vanlig med ost på, det sier hvertfall min datter som ikke liker ost. Så her hjemme får litt over halvparten ost og resten ikke. Er vi ute og spiser så glemmer hun og vi å bestille uten ost, så da får jeg toppen (jeg elsker osten, så det passer meg bra) Anonymkode: dd6f6...8b8
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #15 Skrevet 20. mars 2022 Har bare fått det med ost på toppen. Anonymkode: 34947...fb1
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2022 #16 Skrevet 20. mars 2022 Anonym bruker skrev (2 timer siden): Gratineres de ikke i fløtesausen da? Anonymkode: 5284d...225 Gratinering betyr at det stekes på høy varme og får «sprø» overflate, det får man ikke med bare fløte og potet, så da må det drysses noe på. Anonymkode: cf9c8...dd8
Frida_22 Skrevet 20. mars 2022 #17 Skrevet 20. mars 2022 Bruker aldri ost på toppen, syns det blir altfor mektig og fremtredende smak. Bruker de frosne posene med fløtegratinerte poteter, syns toppen blir sprø uten ost altså.
IreneUtålmodig Skrevet 21. mars 2022 #19 Skrevet 21. mars 2022 Får servert med ost når man er på besøk, men foretrekker uten.
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2022 #20 Skrevet 21. mars 2022 10 hours ago, Frida_22 said: Bruker aldri ost på toppen, syns det blir altfor mektig og fremtredende smak. Bruker de frosne posene med fløtegratinerte poteter, syns toppen blir sprø uten ost altså. De inneholder jo ost da, så ikke rart det blir sprø topp. Jeg har aldri blitt servert uten noen gang. Anonymkode: 19471...ebe
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2022 #21 Skrevet 21. mars 2022 Frida_22 skrev (10 timer siden): Bruker aldri ost på toppen, syns det blir altfor mektig og fremtredende smak. Bruker de frosne posene med fløtegratinerte poteter, syns toppen blir sprø uten ost altså. Jeg også mislikte smaken på de jeg fikk. Alt smakte jo ost. Sausen, potetene. Til og med krydderet mistet effekt av all osten. De blir ganske sprø på toppen mine også. Potetene blir litt sprøstekte på toppen. Anonymkode: 5284d...225
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2022 #22 Skrevet 21. mars 2022 Frida_22 skrev (10 timer siden): Bruker aldri ost på toppen, syns det blir altfor mektig og fremtredende smak. Bruker de frosne posene med fløtegratinerte poteter, syns toppen blir sprø uten ost altså. Men da lager du jo ikke mat. Anonymkode: 00415...833
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2022 #23 Skrevet 21. mars 2022 Jeg lager uten ost, men bruker kremfløte, det blir gyllent og karamelisert på toppen. Anonymkode: 077e9...f29
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2022 #24 Skrevet 21. mars 2022 De posene er jo med ost... så ikke rart det blir sprø skorpe på toppen HI; aldri spist fløtegratinerte poteter uten ost Anonymkode: 57636...83b
Anonym bruker Skrevet 21. mars 2022 #25 Skrevet 21. mars 2022 Anonym bruker skrev (39 minutter siden): Jeg lager uten ost, men bruker kremfløte, det blir gyllent og karamelisert på toppen. Anonymkode: 077e9...f29 Jeg bruker også kremfløte. Og potetene på toppen blir sprø Anonymkode: 5284d...225
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå