Gå til innhold

Vårruller. Olje eller ovn?


Anbefalte innlegg

Synes de blir litt tørre i ovnen, men frityrkokeren gjør så hele huset stinker fastfood-sjappe i flere dager, og det er så kvalmende. Men så sa ei venninne at man kunne ta olje i pannen og så steke de et par minutter på hver side. har ikke air-fryer, så det er ikke alternativ.

Ovn eller olje? Og, blir de ikke fulle av fett i olje?

Anonymkode: 8b11a...636

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144427656-v%C3%A5rruller-olje-eller-ovn/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Anonym bruker skrev (11 timer siden):

Olje. Skal du først ha grisemat så er det ingen vits i å gjøre den vond. Frityr er frityr, det er det som funker.

Anonymkode: 60c50...cf8

Det smaker ikke vondt å ta de i ovnen. Og grisemat? 

Anonymkode: 8b11a...636

Annonse

Anonym bruker skrev (11 timer siden):

Jeg pensler med olje og steker i ovnen på varmluft.

Anonymkode: e74f9...ff8

Det gjorde jeg før også, men måtte tørke oljen av men papir etterpå for synes de ble så fettete.

Anonymkode: 8b11a...636

Anonym bruker skrev (1 time siden):

Det gjorde jeg før også, men måtte tørke oljen av men papir etterpå for synes de ble så fettete.

Anonymkode: 8b11a...636

Spesielt hvis du synes de blir for fettete av at penselstrøk med olje, men ikke når de bader i olje? 

Jeg gir mine et spray med olje, og steker deretter i airfryer. Før jeg hadde airfryer brukte jeg stekeovn med varmluft. Viktig å steke dem på rist, og ikke liggende på bakepapir eller i en form. 

Jeg synes mat kokt i oljebad/frityr blir for fett og kvalmende. Lager derfor all «frityrmat» i AF eller varmluft i stekeovn, sprayet eller penslet med olje. Mye sunnere og mye bedre. 

Anonymkode: 55403...4ee

Pensler med olje og steker på varmluft. De blir like gode og knasende sprø som om de var friterte. Jeg blindtestet overfor mannen en gang, bare for moro skyld, han klarte ikke å avgjøre hvem som var stekt på hvilken måte fordi resultatet var så likt.

Anonymkode: b07a7...b37

Jeg har alltid frityrstekt, men hadde litt dårlig tid en dag så jeg bare penslet dem og satte dem i ovnen. Hele familien syntes det smakte bedre. I tillegg blir de sunnere, og huset lukter ikke gatekjøkken. 

Anonymkode: c31da...58c

Anonym bruker skrev (59 minutter siden):

Spesielt hvis du synes de blir for fettete av at penselstrøk med olje, men ikke når de bader i olje? 

Jeg gir mine et spray med olje, og steker deretter i airfryer. Før jeg hadde airfryer brukte jeg stekeovn med varmluft. Viktig å steke dem på rist, og ikke liggende på bakepapir eller i en form. 

Jeg synes mat kokt i oljebad/frityr blir for fett og kvalmende. Lager derfor all «frityrmat» i AF eller varmluft i stekeovn, sprayet eller penslet med olje. Mye sunnere og mye bedre. 

Anonymkode: 55403...4ee

Jeg synes de blir enda mer fettete i olje, og derfor har jeg ikke gjort det

Anonymkode: 8b11a...636

Annonse

Anonym bruker skrev (5 timer siden):

Hvor lenge på hver side? Og hvor ekle blir de etterpå?

Anonymkode: 8b11a...636

Til de blir gyldne. Det tar bare ca fem minutter på hver side. Legg dem på tørkepapir av typen som absorberer best. De blir ikke ekle :-) 

Anonymkode: 1614e...cc5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...