Gå til innhold

Hvor mange grader steker dere pizzaen på?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor mange grader steker dere pizzaen på,når dere skal varme opp hjemmelaget pizza? Å hvor lenge ca? De gangene jeg har prøvd har det blitt så godt,så har endt opp med å kaste over en halv pizza. Så tar gjerne imot tips til hvordan en får oppvarmet pizza til smake godt

Anonymkode: 0918d...9b0

Fortsetter under...

Skrevet
Anonym bruker skrev (31 minutter siden):

Hvor mange grader steker dere pizzaen på,når dere skal varme opp hjemmelaget pizza? Å hvor lenge ca? De gangene jeg har prøvd har det blitt så godt,så har endt opp med å kaste over en halv pizza. Så tar gjerne imot tips til hvordan en får oppvarmet pizza til smake godt

Anonymkode: 0918d...9b0

Jeg bruker airfryeren til dette. Det er det mest vellykkete. Men 175 grader og varmluft i 6-8 minutter i komfyr bør gjøre susen. 

Anonymkode: 4c3c4...e85

Skrevet

230 i 11 minutter. Høy varme kort tid synes jeg er best. 

Anonymkode: 0b43d...91e

Skrevet

Setter inn i kald ovn og hurtigoppvarming, det er vel en kombinasjon av varmluft og over/undervarme.

Lar stå i kanskje 15 min, 180 grader

Har du for høy varme blir den for sprøstekt i kanten.

Anonymkode: 84fd5...849

Skrevet

190 grader, varmluft, 5-10 minutter, alt ettersom om det er tynn eller tykk bunn, størrelse på bitene osv. 

Skrevet
Anonym bruker skrev (29 minutter siden):

230 i 11 minutter. Høy varme kort tid synes jeg er best. 

Anonymkode: 0b43d...91e

Ahh da er det nok der feilen ligger,jeg har brukt altfor lav varme.

Anonymkode: 0918d...9b0

Annonse

Skrevet

Varme opp eller tine?

Hvis du skal varme den opp funker sikkert høy varme best, men hvis du skal tine den fra fryseren, vil den bli hard på utsiden og kald i midten.

Jeg tiner pizza på 120-150 grader i ca 20 min, og synes den blir veldig god.

Anonymkode: b4fce...ba2

Skrevet
Anonym bruker skrev (44 minutter siden):

Ahh da er det nok der feilen ligger,jeg har brukt altfor lav varme.

Anonymkode: 0918d...9b0

Jeg lager tykk bunn med tykke skorper. 

Anonymkode: 0b43d...91e

Skrevet

210 grader i 15-18 minutter ,ovnen vår er ganske ny, men varmer dårligere enn den gode gamle som røyk. 

Anonymkode: d61a2...6e1

Skrevet

Bruker pizzastål, som gjør at det blir "nesten" som en italiensk steinovn. Tar på det varmeste ovnen kan by på. Steker til pizzaen ser ferdig ut, er vel som regel snakk om 5 minutter. 

Anonymkode: bf1fd...a22

Skrevet

Bruk stekepanne. Pizzastykke og noen som vann under lokk

Anonymkode: ef09e...c84

Skrevet
Anonym bruker skrev (Akkurat nå):

Bruk stekepanne. Pizzastykke og noen som vann under lokk

Anonymkode: ef09e...c84

Noen ss

Anonymkode: ef09e...c84

Skrevet

200 stader varmluft i ca 5min

Anonymkode: 194c7...3f9

Annonse

Skrevet

Omtrent like mye som steketiden, 225 grader,. For oss blir det 7-8 minutter på 225grader eller 4 -5minutter på 275 grader, men vanligvis bruker vi bare 225 til oppvarming, selv om vi har stekt den på 275. 

Anonymkode: 73fcd...312

Skrevet

Steker på 220 grader med vann i bunnen av komfyren og en sånn kokkelue-funksjon som jeg ikke vet hva heter - for baking. Varmer opp dagen etter på 150 grader på samme måte. Blir like god og ikke tørr dagen etter. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...