Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #1 Skrevet 30. januar 2022 Hviler middag på sofan og begynner å bli kaffetørst og har lyst på noe søtt attåt. Kom på en gang da jeg var tenåring vi var i selskap og fikk varme bær og is til dessert. Var det skogsbærblanding tro? Har faktisk endel frosne bær i fryseren nå fordi jeg fikk smoothiemaskin til jul. Er det bare å varme i kasserolle og ha i litt sukker? Hvor mye sukker? Og vann? Anonymkode: 2f1fe...6b0
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #3 Skrevet 30. januar 2022 Ikke bruk vann når du varmer frosne bær vel? Bate ha oppi en kjele på svak varme med litt sukker. Det blir sikkert godt! Anonymkode: 7b1c6...03a
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #4 Skrevet 30. januar 2022 Det er en av våre favorittdesserter / kveldkos. Skogsbærblanding er den beste synes vi. Har litt vann i bunnen på en kjele, men bare litt - aner ikke hvor mye, men litt under en dl kanskje? Har aldri målt. Koker opp vannet, gjerne med litt sukker. Heller de frosne bærene oppå og koker opp. Lar de koke litt på svake varme, og det blir kjempegodt. Noen ganger moser vi bærene og bruker bare kraften, andre ganger hele greia. Yngste her liker ikke "frøene" fra bringebær/bjørnebær så da bruker vi bare kraften. Da koker / trekke vi gjerne bærene litt lenger også for å få ut mest smak. Når hun ikke er hjemme, koker vi opp, lar det stå til det er gjennomvarmt og har over is. Herlig! Noen ganger har jeg litt vanilje oppi også. Anonymkode: 7a33f...2b1
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #5 Skrevet 30. januar 2022 Ikke vann nei. Ja, det er jo supergodt!👍 Anonymkode: 421cc...099
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #6 Skrevet 30. januar 2022 Hi her Nå har jeg laget det. Varmet bærmixen i bittelitt vann og strødde en dæsj sukker over. Ble veldig vått så silte det før jeg hadde det i dessertskålen. Ble nydelig 🤗🤪 Anonymkode: 2f1fe...6b0
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #7 Skrevet 30. januar 2022 Jeg bruker å ha bær i en teflonstekepanne og heller over litt sukker. Jeg trykker litt på bæra for da kommer det ut litt satt, og med dette så blandes sukkeret inn og det smelter. Skal ikke så mange dråper saft til. Laget akkurat pavlova med varme bær etter en oppskrift en unge kom med. Der skulle vann og sukker koke i en kjele til det var lysebrunt. En kanelstang og frø fra en vsnlinjestsng skulle også i. Så skulle frossene bær blandes inn og stå til bæra var tint. Ungene syns deg ble for søtt og jeg syns det var mye jobb for likt resultat egentlig. For når jeg lager det i stekepanne så tar det 2-3minutter bare, det gjorde ikke denne varianten. Anonymkode: 91fa6...f06
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #8 Skrevet 30. januar 2022 Trenger ikke vann og sukker. Bare varm bær i kasserolle. Vi bruker blåbær og jordbær. Anonymkode: afc4e...7fa
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2022 #9 Skrevet 30. januar 2022 Ta frosne bringebær i stekepanna tilsett litt chili. Server med sjokoladesaus til isen. Anonymkode: bb3f1...365
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå