Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #1 Del Skrevet 26. januar 2022 Skal lage kjøttkaker i dag og det skal være brødsmuler i...er tom for brød så finnes det ferdige pakker med sånt? Anonymkode: 69b16...47b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #2 Del Skrevet 26. januar 2022 Jeg bruker griljermel fra butikken. Anonymkode: 43424...a70 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685850 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #3 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (3 minutter siden): Jeg bruker griljermel fra butikken. Anonymkode: 43424...a70 Det var det det het ja! Funker det inni også - det er ikke helst bare sånn til panering? Anonymkode: 69b16...47b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #4 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (5 minutter siden): Det var det det het ja! Funker det inni også - det er ikke helst bare sånn til panering? Anonymkode: 69b16...47b Funker fint inni😊 Pleier å la det svelle i litt væske først. Anonymkode: 43424...a70 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #5 Del Skrevet 26. januar 2022 Ville bare droppet det, både brødsmuler og geriljamel, for det er ikke nødvendig. Anonymkode: ba992...338 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685861 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #6 Del Skrevet 26. januar 2022 Det lønner seg å kjøpe loff og ribe den i små biter og bløtlegge. Det gir beste resultatet som at de blir mye saftigere. Ville helt klart brukt det fremfor noe annet. Anonymkode: 4c84e...4a2 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #7 Del Skrevet 26. januar 2022 Hvorfor bruker dere brød i, er det for å drøye det? Anonymkode: 5828a...09e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685879 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #8 Del Skrevet 26. januar 2022 Griljermel går bra; du trenger ikke bløte det først. Bare ha det i mens du sper deigen. I noen oppskrifter erstattes smulene av mel eller potetmel. Jeg har prøvd alle 3; syns ikke det smaker noe forskjellig. Eneste er at man må måle opp litt mindre volum av mel/potetmel sammenlignet med griljermel/kavringstrø. Anonymkode: ce2ef...95b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685898 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #9 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (22 minutter siden): Hvorfor bruker dere brød i, er det for å drøye det? Anonymkode: 5828a...09e Det gir luftigere og bedre kjøttkaker, men det er sikkert en smakssak. Anonymkode: 43424...a70 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685900 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #10 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (21 minutter siden): Hvorfor bruker dere brød i, er det for å drøye det? Anonymkode: 5828a...09e Det er sånn man lager kjøttkakedeig. Man sper kjøttdeigen med salt, krydder, hakket løk, egg og melk; og så litt karbohydrater. Altså mel, brødrasp eller lign. Noen bruker reven rå potet. Vil man lage karbonader skal deigen ikke spes ut. Men det er jo en annen rett. Anonymkode: ce2ef...95b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685902 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #11 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (Akkurat nå): Det er sånn man lager kjøttkakedeig. Man sper kjøttdeigen med salt, krydder, hakket løk, egg og melk; og så litt karbohydrater. Altså mel, brødrasp eller lign. Noen bruker reven rå potet. Vil man lage karbonader skal deigen ikke spes ut. Men det er jo en annen rett. Anonymkode: ce2ef...95b Kanskje det, ikke noe jeg er vant til, bruker ikke melk eller rå potet heller. Anonymkode: 5828a...09e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685903 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #12 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (5 minutter siden): Det gir luftigere og bedre kjøttkaker, men det er sikkert en smakssak. Anonymkode: 43424...a70 Hmm, kanskje jeg må teste det 😊 Hvor mye bruker dere til en pakke med kjøttdeig? Anonymkode: 5828a...09e Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685908 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #13 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (16 minutter siden): Hmm, kanskje jeg må teste det 😊 Hvor mye bruker dere til en pakke med kjøttdeig? Anonymkode: 5828a...09e 400 g kjøttdeig. 1 1/2 ts salt 1 egg 1⁄4 ts pepper 1⁄4 ts muskat 2 1/2 ss potetmel 1 hakket løk 2 dl melk Anonymkode: ce2ef...95b Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685919 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #14 Del Skrevet 26. januar 2022 Jeg pleier også å bløtlegge brød til kjøttboller , men forrige gang hadde vi ikke brød i hus, så jeg brukte potetmel, de ble veldig gode de også 🙂. Anonymkode: c8b29...e9f Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685923 Del på andre sider Flere delingsvalg…
the amazing spidermamma Skrevet 26. januar 2022 #15 Del Skrevet 26. januar 2022 1 ss griljermel i 1/2 kopp vann til ca 500 g kjøttdeig bruker jeg. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685959 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #16 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (3 timer siden): Hvorfor bruker dere brød i, er det for å drøye det? Anonymkode: 5828a...09e Som en skriver så blir de luftigere og ikke minst saftigere. Vet ikke noe verre enn tørre kompakte kjøttkaker. Anonymkode: 4c84e...4a2 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149685984 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #17 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (4 timer siden): 400 g kjøttdeig. 1 1/2 ts salt 1 egg 1⁄4 ts pepper 1⁄4 ts muskat 2 1/2 ss potetmel 1 hakket løk 2 dl melk Anonymkode: ce2ef...95b 2 dl melk til 400 gr kjøttdeig? Det hørtes helt vanvittig mye ut. Jeg mener at jeg har så vidt en liten halv kopp. Altså kanskje en dl eller ble sånt. Slumper bare. Bruker jeg mer, blir det så bløtt. Anonymkode: bbc74...f1a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149686060 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2022 #18 Del Skrevet 26. januar 2022 Anonym bruker skrev (5 timer siden): Hvorfor bruker dere brød i, er det for å drøye det? Anonymkode: 5828a...09e Fordi de hever seg litt og blir luftige. Kjøttkaker uten blir tunge kompakte klumper synes jeg. Anonymkode: 33b32...e64 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144426051-kj%C3%B8pe-br%C3%B8dsmuler-til-kj%C3%B8ttkaker/#findComment-149686085 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå